Perl, Ferencz és Tóth is a magyar kosár-válogatott keret tagja maradt

 
 

Perl, Ferencz és Tóth is a magyar kosár-válogatott keret tagja maradt

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Perl, Ferencz és Tóth is a magyar kosár-válogatott keret tagja maradt

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány kijelölte a férfi kosárlabda Európa-bajnokságra utazó keretet. A magyar csapat szeptember 1-től sorrendben Horvátország, Montenegró, Csehország, Románia és Spanyolország ellen vívja csoportmérkőzéseit a kontinenstorna kolozsvári csoportjában, a csoportból az első négy helyezett jut tovább az isztambuli kieséses szakaszba.

A végleges keretből kieső fiatal játékosok klubjaival még egyeztet a kapitány, hogy a kontinenstornára együtt utazhassanak a kerettel.

Keret: Wittmann Krisztián (Kecskemét), Ruják András (Paks), Hanga Ádám (Barcelona), Vojvoda Dávid (Szolnok), Perl Zoltán (Szombathely), Ferencz Csaba (Körmend), Kovács Péter (Szolnok), Tóth Norbert (Szombathely), Eilingsfeld János (Paks), Allen Rosco (Tenerife), Keller Ákos (Székesfehérvár), Karahodzsics Kemal (Kecskemét).

Szövetségi kapitány: Ivkovics Sztojan
Edző: Pór Péter, Forrai Gábor, Goran Miljkovics
Orvos: Dr. Téglásy György
Gyúrók: Hermann János, Burdi Szabolcs
Csapatvezető: Horváth Péter
Menedzser: Plézer Gábor

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés