Pont jókor jött a nagy eső Szombathelynek

A szakemberek így tudják, hogy hol van dolguk.
 
 

Pont jókor jött a nagy eső Szombathelynek

A szakemberek így tudják, hogy hol van dolguk.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Pont jókor jött a nagy eső Szombathelynek

A szakemberek így tudják, hogy hol van dolguk.

Aki esetleg átaludta volna a keddet, az ő kedvéért írom le, hogy óriási esőt kapott Szombathely. Már hajnalban rákezdett a csapadék, és késő délutánig nem is állt el. Egész nap kaptuk a fotókat és a panaszos üzeneteket arról, hogy éppen hol kezd kialakulni a második, harmadik, negyedik Balaton.

Puskás Tivadar ma átadta a Perint parti sétány új kerékpárútját és járdáját is. A beruházás pedig magában foglalta az új csapadékvíz elvezető árkot is. A polgármester ekkor beszélt arról, hogy a tegnapi nap nagy esője éppen jókor jött a városnak.

- Másfél évvel ezelőtt döntött arról a városi közgyűlés, hogy 800 millió forintot fordít a csapadékvíz elvezetés korszerűsítésére. A tervezés már megvolt, május végével pedig elkezdődik a kivitelezés is. Az eső most azokat a gócpontokat mutatta meg, ahol nem várhat sokat a beavatkozás. Így azt lehet mondani, hogy jókor jött az eső Szombathelynek. A május végével el is kezdődhet a munka, addig pedig folyamatosan gyűjtik, hogy hol volt most probléma - mondta Puskás.

Puskás azt is hozzátette, hogy hálátlan dolog az esővíz elvezetéssel foglalkozni, mert pont annyira költséges, mint amennyire nem látványos.

 

 

A független sajtó a vidéknek is jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

Budapesten kívül szinte már nincs olyan média, amelyet hozzá közeli üzletembereken keresztül ne vett volna meg, vagy ne befolyásolna a kormány. Te azonban itt is szeretnél olyan híreket olvasni, amiket nem befolyásol a mindenkori hatalom, vagy a gazdasági élet szereplői. Olyat, amely a te érdekeidet is képviseli. Támogasd a legnagyobb független vidéki médiát, a Nyugat.hu-t!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés