Halott pénz, Presser és Vekerdy: néhány húzónév, akikkel összefuthatunk a szombathelyi őszben

Részletek, napra kész menetrend-ajánlattal, merthogy beharangozó sajtótájékoztatón jártunk az Agora MSH-ban.
 
 

Halott pénz, Presser és Vekerdy: néhány húzónév, akikkel összefuthatunk a szombathelyi őszben

Részletek, napra kész menetrend-ajánlattal, merthogy beharangozó sajtótájékoztatón jártunk az Agora MSH-ban.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Halott pénz, Presser és Vekerdy: néhány húzónév, akikkel összefuthatunk a szombathelyi őszben

Részletek, napra kész menetrend-ajánlattal, merthogy beharangozó sajtótájékoztatón jártunk az Agora MSH-ban.

Sajtótájékoztató apropóján nem sokszor kucorogtunk lépcsőn, legtöbbször állni szoktunk, de az Agora szervezői prezentálni akarták, milyen környezetben zajlanak a Cseh Tamás program szerda esti akusztik koncertjei. Úgyhogy ezt is kipipáltuk. A tér hangzása tényleg remek, kicsit szűkös a lépcső, kevés hely jut a lábnak, de jó volt ez így is. Ráadásként élőben hallhattuk a 15 éves X-Faktoros nárai tehetséget, Kovács Palit egy szál gitárral Lovassi Andrást leénekelni. Beleborsóztunk.

Most pedig beharangozó gyanánt következzék megannyi Agora program, szépen időrendben, de válogatásunk mellett lesznek még bőven más színházi előadások és gyerekprogramok, nagykoncertek és tematikus napok.

Az idő megállása, Garas Kálmán portréfotó kiállítása @ szeptember 14 / 17:00 - október 13, Agora MSH

A kiállításon - a több mint 60 alkotás között - Bogányi Gergely, Fischer Annie, Vásáry Tamás, Kocsis Zoltán, Molnár Edit, Esterházy Péter, Cseh Tamás, Szörényi Levente, Kelemen Barnabás, Balog József, Ligeti György, Jordán Tamás és Zalán Tibor portréi is láthatók.

Vadvilág, Koncz Zsuzsa lemezbemutató koncertje @ szeptember 26 / 19:00, AGORA - MSH

Koncz Zsuzsa Vadvilág című stúdióalbuma 2016-ban jelent meg, sorban a negyvenedik. Az új albummal töretlenül folytatódik a Koncz Zsuzsa életmű, de az előző lemezhez képest csak a vele legszorosabb kapcsolatban álló szerzők írtak dalokat a lemezre.

25 éves Bikini @ október 06 / 19:00, AGORA - MSH

Dr. Vekerdy Tamás Szombathelyen @ október 10 / 18:00, AGORA - MSH

Klinikai gyermek-szakpszichológus, az Pedagógiai Alternatívák Központjának igazgatója. A Waldorf-iskolák, és a Waldorf-tanárképzés egyik alapítója, szervezője; jelenleg a solymári, nappali Waldorf-tanárképző szervező-vezetője és tanára is. Szakemberként elsősorban a kisgyerekkor és a kamaszkor pszichológiai kérdéseivel foglalkozik.

Szerda esti akusztik Pély Barnával @ október 11 , AGORA - MSH

Diplomáját 2000-ben szerezte meg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán (1996-tól). 1998-ban megnyerte a TV2 Kifutó című tehetségkutató műsorát. 1999-től énekel, gitározik a United együttesben. 2000-től a Lauschmann Gyula Jazz Szakközépiskolában tanít. 2000-ben a Magyar Rádió által megrendezett jazzének-versenyen 2. lett. 2003-tól a Megasztár tehetségkutató-verseny zsűrijének tagja. A Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszékének tanára; a Kodolányi Open Stage klub vezetője (2009. július 9-től).

Lelki állóképesség fejlesztése, Csernus Imre előadása @ október 19 , AGORA - MMIK

Jegyek válthatók: AGORA - Jegyiroda (AGORA - Művelődési és Sportház (Szombathely, Március 15. tér 5. Tel.: 06 20/502 9351) Jegyár: 2900 Ft.

Hiperkarma @ október 21 , AGORA-Savaria Filmszínház aula

Alma koncert @ október 22 / 17:00, AGORA-MSH

A 20 éves csapat olyan sikeres rajzfilmzenéket írtak, mint a Bogyó és Babóca sorozat, főcímdalt készítettek a Khumba című 3D-s animációs rajzfilmhez, sőt nagy sikerrel fut a Pesti Magyar Színházban zenés gyerekdarabjuk az Almaszósz.

Halott pénz @ november 17 / 19:00, AGORA-MSH

A Halott Pénz 2004 óta működő, többszörös Fonogram díjas magyar hiphopformáció. Eredetileg a Halott Pénz Marsalkó Dávid szólóprojektje volt, 2013-ban lett belőle hét fős zenekar.

Piaf the show @ december 01 / 19:00, AGORA-MSH

Az Edit Piaf születésének 100. évfordulója tiszteletére szervezett koncerten Anne Carrere lép fel. A show Edith Piaf karrierjét mutatja be, s klasszikus dalokon keresztül megidézi a “La vie en Rose” korát, a Montmartre hangulatát.

Csík zenekar és Presser Gábor közös koncertje december 06 / 19:00, AGORA-MSH

Izgalmas és különleges világzenei koncert, amelyen a Fitos Dezső Társulat segítségével az autentikus magyar néptánckultúrába is bepillantást nyerhetünk. A kétórás koncerten a régi slágerek mellett új dalok is felcsendülnek.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés