Hosszabbításban győzött és jutott tovább a Real Madrid

Azért Kassai is kellett hozzá.
 
 

Hosszabbításban győzött és jutott tovább a Real Madrid

Azért Kassai is kellett hozzá.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Hosszabbításban győzött és jutott tovább a Real Madrid

Azért Kassai is kellett hozzá.

A Real Madrid a Bayern München együttesét fogadta kedd este az Santiago Bernabéu Stadionban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. A mérkőzés első nagy helyzete a bajorok előtt alakult ki, a bal oldalról középre tett labdára Thiago érkezett, ám lövése elhalt a blokkba. A kipattanót pedig Robben rúgta a kapu mellé.

A kezdeti Bayern-fölény után a blancók is veszélyeztettek, Carvajal 18 méterről vette célba Neuer kapuját. Nem sokkal később pedig Jérome Boatengnek kellett a gólvonal előteréből mentenie Ramos próbálkozását.

A térfélcsere után erősen kezdett a Real, ám az 50. percben Marcelonak kellett a gólvonalról mentenie Robben próbálkozását. Egy perccel később ismét a holland szélső vált kulcsszereplővé, Casemiro a tizenhatoson belül buktatta, Lewandowski pedig értékesítette a büntetőt. (0-1)

A folytatásban is jobbára a Bayern akarata érvényesült, a 76. percben mégis Ronaldo talált fejjel a kapuba. (1-1) A Bayern számára nem sokat változott a helyzet, mindenképp szükség volt egy újabb találatra, amelyet Ramos hozott össze, a Real védőjéről saját kapujába gurult a labda. (1-2)

A 84. percben aztán Vidal hozta nehéz helyzetbe a Bayernt, begyűjtötte második sárgáját, így a vendégek tíz emberre fogyatkoztak.

A felek a hosszabbításban kiegyenlített küzdelmet vívtak, majd a 105. percben Ronaldo megszerezte második találatát. Kassai Viktor ezúttal súlyos hibát vétett, ugyanis a portugál támadó lesen kapta meg a labdát Ramostól. (2-2)

A ráadás második félidejében Marcelo lépett ki ziccerben, s nézett farkasszemet Neuerrel. A brazil bekk azonban előzékenyen Ronaldo elé passzolt, aki az üres kapuba gurított. (3-2)

Ekkor teljesen megzuhantak a bajorok, alig két perccel később Asensio is betalált. (4-2)

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés