Részeg volt a pilóta, rendőrök szedték le a gépről

 
 

Részeg volt a pilóta, rendőrök szedték le a gépről

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Részeg volt a pilóta, rendőrök szedték le a gépről

Mauritiusra indult volna a Gatwick-i repülőtéren felszállásra váró British Airways egyik járata, de többen elkezdtek aggódni, hogy a pilóta részeg lehet. Egy szemtanú később elmondta: rendőrök rohamozták meg a gépet, egyből a pilótafülkéhez mentek. Megbilincselték a pilótát majd elvezették. A 49 éves londoni férfi azóta is fogdában van, ezt már a rendőrség nyilatkozta.

A British Airways szóvivője elmondta a BBC-nek, az ilyen dolgokat elképesztő szigorúan veszik, nagyon sajnálják az utasokat, akik emiatt késtek. Az utasok két és fél órát vártak a gépben az iszákos pilóta miatt – írja a BBC.

 

 

A független sajtó a vidéknek is jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

Budapesten kívül szinte már nincs olyan média, amelyet hozzá közeli üzletembereken keresztül ne vett volna meg, vagy ne befolyásolna a kormány. Te azonban itt is szeretnél olyan híreket olvasni, amiket nem befolyásol a mindenkori hatalom, vagy a gazdasági élet szereplői. Olyat, amely a te érdekeidet is képviseli. Támogasd a legnagyobb független vidéki médiát, a Nyugat.hu-t!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés