Ronaldo nyerte a 2017-es Aranylabdát

Messzi lett a második.
 
 

Ronaldo nyerte a 2017-es Aranylabdát

Messzi lett a második.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Ronaldo nyerte a 2017-es Aranylabdát

Messzi lett a második.

Csütörtök este Párizsban átadtak France Football legjobb Európában játszó labdarúgónak járó díját, az Aranylabdát. Az ünnepélyes ceremóniáról élőben közvetített a francia L'Équipe televíziós csatornája és a France Football is.

Az elmúlt hat esztendő Lionel Messi (FC Barcelona) és Cristiano Ronaldo (Real Madrid) versenyfutását hozta, ez idén sem volt másképp. Az argentin zseni 2009-ben, 2010-ben, 2011-ben, 2012-ben és 2015-ben ért fel a csúcsra, míg a portugál klasszis 2008-ban, 2013-ban, 2014-ben és 2016-ban nem talált legyőzőre.

A díjátadón kiderült, hogy a 2017-es esztendő legjobb labdarúgójának Cristiano Ronaldót választották meg, aki így ötszörös győztesként beérte Messit a sorban.

Íme a TOP10:

1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
2. Lionel Messi (Barcelona)
3. Neymar Jr. (PSG)
4. Gianluigi Buffon (Juventus)
5. Luka Modric (Real Madrid)
6. Sergio Ramos (Real Madrid)
7. Kylian Mbappé (PSG)
8. N’Golo Kanté (Chelsea)
9. Robert Lewandowski (Bayern München)
10. Harry Kane (Tottenham)

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés