SZKKA: Két rangadó között nyílt edzés

A mohácsi győzelem után, a Mosonmagyaróvár-meccs előtt bárki betekinthetett a kulisszák mögé.
 
 

SZKKA: Két rangadó között nyílt edzés

A mohácsi győzelem után, a Mosonmagyaróvár-meccs előtt bárki betekinthetett a kulisszák mögé.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

SZKKA: Két rangadó között nyílt edzés

A mohácsi győzelem után, a Mosonmagyaróvár-meccs előtt bárki betekinthetett a kulisszák mögé.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az NB I/B-s női kézilabda bajnokság 4. fordulójának rangadóján a Swietelsky-SZKKA 29-28-ra nyert Mohácson. A szombathelyi együttes egyik legjobbja Schneck Réka volt, aki rengeteg bravúrt mutatott be a hatvan perc során.

– Nehéz mérkőzésre számítottunk, ami be is igazolódott. Idegenben soha sincs könnyű dolgunk, Mohácsra pedig ez különösen érvényes. A kezdés nagyon jól sikerült, aztán a félidő végére, valamint a második félidő első felében már pontatlanok voltunk, teljesen eladtuk az előnyünket, sőt, az ellenfél fordított, így mi futottunk az eredmény után. A hajrában rendeztük a sorokat, természetesen örülök, hogy hozzá tudtam tenni védéseimmel az éles szituációkban. Ezt a mérkőzést most nagy akarattal és küzdéssel nyertük meg – emellett tán a rutin is mellettünk szólt. Elképesztően fontos két pontot hoztunk el idegenből – nyilatkozta az SZKKA honlapjának Schneck Réka.

Hétfőn este aztán máris folytatódott a munka, de nem a szokásos módon. Ezúttal ugyanis bárki megtekinthette a Swietelsky-SZKKA felnőtt csapatának nyílt edzését az egyetem csarnokában. A foglalkozás előtt Füzesi Ferenc vezetőedző arról szólt az érdeklődőknek, hogy hagyományteremtő szándékkal szervezték meg a programot.

Nyílt edzést tartott az SZKKA

Szombaton este újabb rangadó vár a csapatra az NB/I B nyugati-csoportjában: a mezőny már csak két százszázalékos csapata feszül egymásnak az egyetemi csarnokban este hat órától. A Swietelsky-SZKKA átlövője, Horváth Petra érdekes helyzetben van, hiszen tavaly még a riválist erősítette…

- Igen, mindenképpen különleges mérkőzés lesz számomra, hiszen Mosonmagyaróvárról érkeztem. Emellett az is extra jelentőséggel bír, hogy mindkét gárda a feljutást tűzte ki célul. A Móvár és mi is hibátlan mérleggel állunk, tehát igazi rangadóra van kilátás. Ami a mi csapatunk eddigi teljesítményét illeti, nos, megnyertük valamennyi bajnokinkat, ám a hétvégén még nagyobb koncentrációra lesz szükség. A vendégek jól alkalmazzák a leindításokat, rengeteg találatot szereznek gyors akcióból – ezekre ügyelnünk kell. Ugyanakkor a hazai pálya előnye és lelkes közönségünk mellettünk szól, a szurkolóinkra ezúttal is számítunk, reményeink szerint sikerül ismét szép estét szerezni nekik – idézte a játékost a szombathelyikezilabda.hu.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés