Az SZKKA nyerte a szombathelyiek csatáját

Egy gól döntött a telt házas kézilabda derbin.
 
 

Az SZKKA nyerte a szombathelyiek csatáját

Egy gól döntött a telt házas kézilabda derbin.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Az SZKKA nyerte a szombathelyiek csatáját

Egy gól döntött a telt házas kézilabda derbin.

Az egyetemi csarnok zsúfolásig megtelt tegnap este a Swietelsky-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia - Haladás VSE NB I/B-s női kézilabda mérkőzésére.

A találkozó elején kapkodva kezdtek a hazaiak, így a vendégek vezettek folyamatosan. Cserékkel, időkéréssel próbálta felrázni csapatát Füzesi Ferenc, de az első játékrészben sok hiba csúszott mind a védekezésbe, mind a támadásba. A zöld-fehérek elléptek három góllal, a játékrész hajrájáig pedig meg is őrizték előnyüket (12–15).

A második félidőt sem kezdte jól az SZKKA, a 35. percben 14–19-et mutatott az eredményjelző… Az utolsó negyedórára 18–23-as vendégelőnnyel fordultak a felek, és ekkor beindult a hazai gépezet. Szendrei ismét bebizonyította, hogy tarthatatlan beállós a ligában, de Schneider büntetői és Virág átlövései is kellettek a felzárkózáshoz. Az 57. minutumban már egyenlő volt (27–27), majd a következő akciót sikerült kivédekezniük Takácséknak. Az 59. percben aztán robbant a csarnok, amikor az akadémista csapat átvette a vezetést, amelyet nem is engedett már ki a kezéből - írja a szombathelyikezilabda.hu oldal.

Swietelsky-Szombathelyi KKA–Haladás Kft. 28–27 (12–15)

Swietelsky-SZKKA: Schneck, Csire 4, Ivanics 1, Takács K. 1, Schneider 7, Horváth P. 3, Szendrei 2, Csépke 1, Pődör 2, Virág 7, Takács B. Cser, Pálinkás, Bozzai, Smid, Mayer.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés