Már pólón is hordhatjuk a szombathelyi emlékművet

Omegamenő dizájn.
 
 

Már pólón is hordhatjuk a szombathelyi emlékművet

Omegamenő dizájn.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Már pólón is hordhatjuk a szombathelyi emlékművet

Omegamenő dizájn.

Egy helyi vizuálos emberke, aki már rengeteg éve foglalkozik ceruza és pixelek tologatásával, gondolt egyet, és a vasi megyeszékhely iránti szeretetét kipörgette egy pólódizájnba.

Figyelem, ha valaki felfedezni véli benne a klasszikus Walt Disney-logót, az nem a véletlen furcsa műve! A névtelenségbe burkolózó tervező ezt mondta nekünk a friss termékről, még mielőtt bárki belelátna valamit, ami nem is létezik: „nincs benne semmi politika, az emlékművet is csak azért választottam a logóba, mert jellegzetes a formája és - bár kissé elavult szimbólum - erről tényleg mindenkinek Szombathely jut eszébe.”

A póló elérhetőségéről egyelőre nincsenek infóink, de ha lesznek megosztjuk. Reméljük, heteken belül már mindenki ilyenben futkos majd!

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés