Vasárnap két órára lezárják a szombathelyi Március 15. tér környékét

 
 

Vasárnap két órára lezárják a szombathelyi Március 15. tér környékét

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Vasárnap két órára lezárják a szombathelyi Március 15. tér környékét

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a „Magyar Hősök Emlékünnepe” alkalmából megtartandó megemlékezés idején 2017. május 28-án az alábbi helyszíneken kell forgalomkorlátozásra számítani.

Időszakosan lezárásra kerül:

2017. május 28-án 9 órától

2017. május 28-án 11 óráig,

a Március 15. téren megtartandó megemlékezés ideje alatt: a Deák Ferenc utca és a 18-as Honvéd út, a Wesselényi Miklós utca és a Szelestey László utca, a Petőfi Sándor utca, valamint a Kőszegi utca, a Paragvári utca, a Karinthy Frigyes utca és a Liszt Ferenc utca által határolt terület.

Az esemény helyszínén a Rendőrség közterületi szolgálatot ellátó állománya és a Polgárőrség tagjai részt vesznek a megemlékezés zavartalan lebonyolításában.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés