Táblát döntött egy autó a Bagolyvárnál

Figyelmetlenség okozta a balesetet.
 
 

Táblát döntött egy autó a Bagolyvárnál

Figyelmetlenség okozta a balesetet.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Táblát döntött egy autó a Bagolyvárnál

Figyelmetlenség okozta a balesetet.

Az Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére figyelmetlenül hajtott be a kereszteződésbe egy Opel vezetője Szombathelyen, a Bagolyvárnál. A balról érkező Honda vezetője félrerántotta a kormányt.

A Nárai utcából a Brenner Tóbiás körúton közlekedő autója elé kihajtó Opel miatt húzta félre a kormányt egy Honda személyautó vezetője. A sofőr ekkor szembesült azzal, hogy szemből éppen a kanyarodósávba sorolt be egy másik jármű, ezért még jobban félrekormányzott. A Honda először padkának hajtott, majd kidöntött egy villanyoszlopot és egy települések irányait jelző táblasort. A balesetben senki nem sérült meg.

A balesetet okozó középkorú férfi - az Opel vezetője - elismerte a felelősségét a balesetért. Az ő autója nem sérült meg. A karambolozó Honda közelében tekert egy kerékpáros is, de szerencséjére az autó előbb ütközött az oszloppal, mint vele.

Érdekesség, hogy a Brenner Tóbiás körúton elvileg 30 kilométeres sebességkorlátozás érvényes a Nárai utcai kereszteződés előtt, azonban a sebességkorlátozó táblát valaki félrefordította, ahogy több más táblát is elforgattak a környéken, pl. a kerékpárutakat jelző táblát is. A sebességkorlátozó tábla elforgatása adott esetben közlekedés biztonsága elleni bűncselekménynek is minősülhet.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés