Több mint száz német juhászkutya lepi el a kőszegfalvi sportpályát

 
 

Több mint száz német juhászkutya lepi el a kőszegfalvi sportpályát

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Több mint száz német juhászkutya lepi el a kőszegfalvi sportpályát

Május 20-án vagyis most szombaton német juhászkutya fajtakiállítást szerveznek Kőszegfalván a sportpályán. A versenyen Torsten Kopp, a vom Messina kennel tulajdonosa fogja ellátni a bírói feladatokat.

Közel 120 kutyát várnak a szombati kiállításra, az ebek pedig Ausztriából, Csehországból, Romániából, Horvátországból és természetesen Magyarországról is érkeznek.

A rendezvény 9 órakor kezdődik a legfiatalabb kutyákkal a mini baby osztállyal ami a 3-6 hónapos korú kutyákat jelenti. Ezután lesz még baby osztály (6-9 hó), kölyök osztály (9-12 hó), növendék osztály (12-18 hó), fiatal osztály (18-24 hó) valamint munka osztály (24 hó feletti munkavizsgával rendelkező kutyáknak).

Természetesen külön versenyeznek a szukák és a kanok. Ez szépségverseny, amelyik kutya az osztályában legjobban megközelíti a standardot, az fog győzni.

A verseny nagyjából délután 5 óráig tart.

A szervezők arra kérik a látogatókat, hogy akik kutyával szeretnék megtekinteni a rendezvényt, az vigye magával a kutya oltási könyvét.

A belépést a rendezvényre ingyenes.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés