Tom Cruise nagyot küzd a múmiával

 
 

Tom Cruise nagyot küzd a múmiával

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Tom Cruise nagyot küzd a múmiával

Június 8-án érkezik, a magyar mozikba a Múmia reboot. A Universal azt a sztorit porolta le, amit egyszer már csúcsra járatott Brendan Fraser-rel. Most azonban pár csavart azért bevittek a történetbe. Például, hogy a múmia az eredetivel szemben nem férfi hanem nő lesz. Továbbá, hogy az egész egy szörnyes univerzum alappillér. Vagyis a Universal megirigyelve a Marvel és a DC univerzum építgetését, szintén hasonlóba kezdett.

Nos itt a film utolsó előzetese, amiben egyébként feltűnik Russell Crowe is, aki Dr. Henry Jekyll-t alakítja. Valószínűsítem, hogy egyszer csak a film valamelyik akció jelenetében Hulk szerűen előrobban majd belőle Mr. Hyde.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés