Torlódások várhatóak az M1-esen, Tatabánya térségében

 
 

Torlódások várhatóak az M1-esen, Tatabánya térségében

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Torlódások várhatóak az M1-esen, Tatabánya térségében

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint az M1-es autópálya több szakaszát geodéziai munkák miatt lezárják:

2018. január 5-e, pénteken 9 óra és 17 óra között Tatabánya, Nagyegyháza térségében, Győr irányába, a 47-es és a 49-es km szelvények között a leállósávokat zárják le. A munka nem érinti a forgalmi sávokat, így az utakon lévők zavartalanul haladhatnak ezen szakaszon.

2018. január 8-a, hétfőn 9 óra és 17 óra között Tatabánya, Nagyegyháza térségében, Budapest irányába, a 49-es és a 47-es km szelvények között a szakemberek váltakozva lezárják a forgalmi sávokat. A munkák ideje alatt csak egy forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett.

2018. január 9-e, kedden 9 óra és 17 óra között szintén Tatabánya, Nagyegyháza térségében, Győr irányába, a 47-es és a 49-es km szelvények között váltakozva lezárják a forgalmi sávokat. A munkálatok ideje alatt csak egy forgalmi sávon tud majd haladni a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés