Továbbra is veretlen hazai pályán az Egis Körmend

A vasiak 13 ponttal verték a Pécset.
 
 

Továbbra is veretlen hazai pályán az Egis Körmend

A vasiak 13 ponttal verték a Pécset.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Továbbra is veretlen hazai pályán az Egis Körmend

A vasiak 13 ponttal verték a Pécset.

Már a találkozó elején bekezdtek a csapatok, triplaeső után három és fél perc elteltével 10-9-re vezetett a hazai pályán játszó Egis Körmend. Az első negyed folytatásában Wright vezérletével a vasiak folyamatosan elléptek a vendégektől (19-11). A Körmendnek már az első etap végére sikerült átlépnie a tízpontos különbséget (27-17).

A pécsiek azonban nem nyugodtak bele, és a második negyed első felében egy 12-3-as rohammal felzárkóztak egyetlen pontra, sőt, a játékrész derekán az egyenlítés is összejött (32-32). A hazaiak jól reagáltak a történtekre, és egy 8-0-val újra meggyőző fölényt alakítottak ki (40-32). A nagyszünetig ismét tudta csökkenteni a különbséget a PVSK, 45-40-et mutatott az eredményjelző.

A második félidő elején magához ragadta a kezdeményezést a Körmend, és újra elhúzott tíz ponttal, sőt, Ferencz ötödik triplája után már 13 egységgel vezetett a Körmend (55-42). 19-5-ös rohamot produkáltak a harmadik negyedben vasi piros-feketék a széteső Pécs ellen, és úgy tűnt, hogy eldőlhet a meccs (64-45). A zárófelvonás előtt még tudott zárkózni a Pécs, de a Körmend így is megnyugtató előnnyel várta az utolsó negyedet (66-53).

A pécsiek azonban nem adták fel, és a negyedik etap elején tíz pontra csökkentették a különbséget, a körmendiek számára így a legjobbkor a közönség kedvenc Ferencz hatodik trojkája (71-58). Innen már nem adta ki a kezéből a meccset az Egis Körmend, amely 87-74-es győzelmével továbbra is veretlen maradt hazai pályán.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés