Szombaton Kőszegen megyebálozik a vasi elit, de lesz városi partizás is, mutatjuk, arra mennyit kell várni

Bálsoroló, nemcsak politikusoknak.
 
 

Szombaton Kőszegen megyebálozik a vasi elit, de lesz városi partizás is, mutatjuk, arra mennyit kell várni

Bálsoroló, nemcsak politikusoknak.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Szombaton Kőszegen megyebálozik a vasi elit, de lesz városi partizás is, mutatjuk, arra mennyit kell várni

Bálsoroló, nemcsak politikusoknak.

Január 7-én, szombaton, a kőszegi Jurisics-vár lovagtermében, Vas Megye és Kőszeg Város Báljával kezdődik a vasi téli táncos szezon. A hagyományoknak megfelelően éjfélkor itt adják majd át „Az Év Vasi Embere” díjat. A díszvendég Papp Károly országos rendőrfőkapitány lesz.

A bálba érkezőket 19 órától Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke, Huber László, Kőszeg polgármestere és Horváth Meggie énekesnő fogadja.

20 órától Papp Károly országos rendőrfőkapitány, Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke és Huber László polgármestere mond köszöntőt. A nyitótáncot Hajnalcsillag Néptáncegyüttes járja, amit a báli vacsora követ. 22 órakor kezdődik a Dance Jam modern tánc produkciója. 23 órától pedig a Be-Jó Történelmi Táncegyüttes vállalkozik arra, hogy a bálozókat reneszánsz táncokra tanítsa.

„Az Év Vasi Embere 2016” díjat 24 órakor adja át Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke és dr. Balázsy Péter, a Vas Megyéért Egyesület elnöke. A kitüntetés átadása után Meggie hívja táncba a bálozókat, egy órakor kezdődik a tombolasorsolás, amit éjszakai falatok és az éjszakai táncok követnek.

A báli műsort Pócza Zoltán vezeti, a zenét a Cabo Wabo Party Band szolgáltatja.

Ha kíváncsi rá, itt a Szombathely városi bál pontos menetrendeje is

Az év második táncos eseménye a városi bál lesz, a programban nagy durranást nem találtunk, fiatal tehetségeké és a táncosoké lesz a főszerep. A helyszín a Savaria Múzeum díszterme lesz. A január 14-i mulatság karitatív célja az Esőemberke Alapítvány támogatása. Az est díszvendége a program szerint ki más, 2016. szombathelyi hőse, Király Gábor. (A híres kapus ebben az időpontban már edzőtáborozik a Haladással,úgyhogy nem fog tudni elmenni - ezt lapunknak is megerősítette.)

19.00 Vendégek fogadása
20.00 Köszöntő: Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere
20.15 Bálnyitó tánc
LORIGO TSE bajnok párosai
20.30 Vacsora
21.30 Báli táncok
22.30 Szombathelyi ifjú tehetségek műsora: Kiss Márton zongoraművész; Nagy Réka Anna és Krizsán Dominik világbajnok táncospár
22.50 Báli táncok 23.50 Tóth Dániel (Szombathely hangja) műsora
00.20 Táncok éjfél után
00.20 Éjféli falatkák
01.00 Tombolasorsolás
01.30 Éjszakai táncok
21.00-től Bor- és pálinkabemutató, kóstoló a Kőtár Szalonban
A báli műsort Gergó Judit vezeti.
Zene: Galaxy Zenekar

Díszőrség: Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület 11-es Huszár Tagozata
A bál szervezője: AGORA Szombathelyi Kulturális Központ

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés