Videó: A terrorelhárítás is kivonult Bozzaiba egy házkutatásra

Pisztolyt és lőszert is találtak.
 
 

Videó: A terrorelhárítás is kivonult Bozzaiba egy házkutatásra

Pisztolyt és lőszert is találtak.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Videó: A terrorelhárítás is kivonult Bozzaiba egy házkutatásra

Pisztolyt és lőszert is találtak.

A Sárvári Rendőrkapitányság nyomozói házkutatást tartottak egy bozzai ingatlanban 2017. április 18-án, amelynek során egy maroklőfegyvert és hozzá tartozó lőszereket találtak - írja a rendőrség az oldalán. A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával folytatott akció során egy 27 éves celldömölki nőt, egy 27 éves nemesládonyi férfit és egy 32 éves csényei férfit fogtak el, majd állítottak elő a Sárvári Rendőrkapitányságra.

Felmerült a gyanú, hogy az ingatlanban tartózkodók kábítószert fogyasztottak, ezért velük szemben gyorstesztet alkalmaztak, amely a celldömölki nő és a csényei férfi esetében pozitív értéket mutatott.

A nyomozók az előállított személyek közül kettőt gyanúsítottként hallgattak ki, a nemesládonyi férfit pedig tanúként hallgatták meg. Az adatgyűjtés és a kihallgatások során azonban megalapozottá vált a gyanú, hogy a lefoglalt fegyvert és lőszereket a csényei férfi nemesládonyi barátjától kapta és – elmondásuk szerint – megállapodtak abban, hogy anyagi haszonszerzés reményében továbbértékesítik azokat. Fentiekre tekintettel a sárvári rendőrök 2017. április 19-én a nemesládonyi férfit is gyanúsítottként hallgatták ki. Mindhárom személy beismerő vallomást tett.

A csényei és a nemesládonyi férfivel szemben lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Előbbinek és a celldömölki nőnek pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is felelnie kell. Mindhárman szabadlábon védekezhetnek.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés