Videó: A terrorelhárítás is kivonult Bozzaiba egy házkutatásra

Pisztolyt és lőszert is találtak.
 
 

Videó: A terrorelhárítás is kivonult Bozzaiba egy házkutatásra

Pisztolyt és lőszert is találtak.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Videó: A terrorelhárítás is kivonult Bozzaiba egy házkutatásra

Pisztolyt és lőszert is találtak.

A Sárvári Rendőrkapitányság nyomozói házkutatást tartottak egy bozzai ingatlanban 2017. április 18-án, amelynek során egy maroklőfegyvert és hozzá tartozó lőszereket találtak - írja a rendőrség az oldalán. A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával folytatott akció során egy 27 éves celldömölki nőt, egy 27 éves nemesládonyi férfit és egy 32 éves csényei férfit fogtak el, majd állítottak elő a Sárvári Rendőrkapitányságra.

Felmerült a gyanú, hogy az ingatlanban tartózkodók kábítószert fogyasztottak, ezért velük szemben gyorstesztet alkalmaztak, amely a celldömölki nő és a csényei férfi esetében pozitív értéket mutatott.

A nyomozók az előállított személyek közül kettőt gyanúsítottként hallgattak ki, a nemesládonyi férfit pedig tanúként hallgatták meg. Az adatgyűjtés és a kihallgatások során azonban megalapozottá vált a gyanú, hogy a lefoglalt fegyvert és lőszereket a csényei férfi nemesládonyi barátjától kapta és – elmondásuk szerint – megállapodtak abban, hogy anyagi haszonszerzés reményében továbbértékesítik azokat. Fentiekre tekintettel a sárvári rendőrök 2017. április 19-én a nemesládonyi férfit is gyanúsítottként hallgatták ki. Mindhárom személy beismerő vallomást tett.

A csényei és a nemesládonyi férfivel szemben lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Előbbinek és a celldömölki nőnek pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is felelnie kell. Mindhárman szabadlábon védekezhetnek.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés