Tartalékossan nem ment az Egis Körmendnek Zalaegerszegen

Petty, Allen és Dickerson sem tudta vállalni a játékot. 21 pontot vertek az MTE-re.
 
 

Tartalékossan nem ment az Egis Körmendnek Zalaegerszegen

Petty, Allen és Dickerson sem tudta vállalni a játékot. 21 pontot vertek az MTE-re.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Tartalékossan nem ment az Egis Körmendnek Zalaegerszegen

Petty, Allen és Dickerson sem tudta vállalni a játékot. 21 pontot vertek az MTE-re.

A szokásos izzó hangulat várta a csapatokat a mai Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend mérkőzésen. A feldobásnál a Körmend hozta el a labdát, Smith pedig egy duplával meg is kezdte a pontgyártást. Eléggé fej-fej mellett haladtak a csapatok, Ubilla triplájával azonban kicsit meg tudott lógni a zalai együttes. 13-7-et mutatott a tábla, jött is az első körmendi időkérés. Csorvási szerzett kosarat faragva kicsit a hátrányból. Ubilla és Szabó triplái azonban gyorsan jöttek, 19-11-re módosítva ezzel a részeredményt. Kromah ügyes kosarával előbb 21-20-ra módosult az állás, majd ismét a körmendi légiós villant a negyed utolsó megmozdulásánál, ezzel pedig 26-22-vel zárult az első 10 perc.

A vendégek szerezték a folytatás első találatát, Nortfleet azonban gyorsan reagált rá egy triplával. Smith sem hagyta annyiban és ő is dobott egy hármast, ezzel egyébként megszerezte a körmendiek első távoli találatát is. Németh Ákos is kedvet kapott egy hármashoz, ezzel pedig 33-33-ra módosult az eredmény. Kromah kosarával pedig már vezetett a Körmend, időt kért a ZTE. Úgy tűnt, a tartalékosan felálló vasiak azonban nem sokáig tudtják tartani magukat a folyamatosan frissítő hazaiakkal szemben. A félidő végére mégis rá tudott még egy kicsit kapcsolni a piros-fekete alakulat így 48-45-re hozták a második negyedet.

Szabó Zsolt hármasa hullt be elsőként a szünet után, a vendégoldalon pedig Gibbs szerzett találatot. A zalaiak azonban nagyon elkapták a triplafonalat, 57-47-nél kért időt Potochnik edző. Kromah pontjai nagyon kellettek a folytatáshoz, hogy a körmendiek ne szakadjanak le reménytelenül. 12 pontról 6-ra faragta a vasi hátrányt. Majd érkezett Kiss Raul, aki egy hármassal akasztotta meg a körmendi lendületet. A bajok egyre csak nőttek, Csorvási időközben összeszedte negyedik faultját és még a bokájára is ráléptek. A centernek a meccsből egyelőre nem kellett kiszállnia, de a Körmend hátránya megint 10 pont fölé nőtt.

11 pontos előnnyel kezdhette a ZTE az utolsó negyedet, 0-4-el pedig be is kezdtek a hazaiak. Egyre fogyott a levegő a vendégek körül. A meccs végére sokszor már a támadás végig játszása is gondot okozott a Körmendnek. A vasi magas emberek kiszállása után pedig már a magassági előny is a hazaiaknak segítette. Az utolsó percekben már világos volt, hogy a zalaiaktól nem lehet elvenni a mai meccset.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés