Jótékonysági koncerttel folytatódik, rockszeptemberrel bővül a szombathelyi zsinagógaudvar koncertsorozata

Augusztus elején egy perzsa énekesnő érkezik, szeptemberben előtérben lesznek a gitártorzítók.
 
 

Jótékonysági koncerttel folytatódik, rockszeptemberrel bővül a szombathelyi zsinagógaudvar koncertsorozata

Augusztus elején egy perzsa énekesnő érkezik, szeptemberben előtérben lesznek a gitártorzítók.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Jótékonysági koncerttel folytatódik, rockszeptemberrel bővül a szombathelyi zsinagógaudvar koncertsorozata

Augusztus elején egy perzsa énekesnő érkezik, szeptemberben előtérben lesznek a gitártorzítók.

Nehéz elhinni, de már a nyár derekán járunk, és már túl vagyunk a szimfóniaudvar, vagyis a Szimfónia kávézó nyári koncertsorozatának kétharmadán. Holdosi Attila szervezővel néztük át a tapasztalatokat, és a folytatást.

Aki szerint a sorozat sikeres, a kiemelt koncerteken rengetegen voltak, a most induló, szárnyakat bontogató fiatalokra is kíváncsi volt azért a közönség. A szervező úgy látja, eddig Nika július 14-i koncertje volt a legsikeresebb, őt már nagyon várták a szervezők és a közönség is.

Jótékonysági koncert a daganatos gyermekekért

Most tulajdonképpen két hét szünet következik az Iseumi Szabadtéri Játékok miatt, de addig is lesz egy jótékony célú koncert. Az Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány, amelynek dr. Masát Péter az elnöke. Az alapítvány támogatására az idén is szerveznek háromrészes koncertsorozatot, Rajmon Ádám szervező kérte meg a nyári koncertsorozat szervezőit, hogy adjanak helyet az első koncertnek.

A koncert létrejöttében sokan segítenek, így maga a helyszín, a Szimfónia kávézó, a hangosítást adó Berta Zoltán és csapata. A fellépő zenekarok között itt lesz a TDK Epcos egyik zenekara, a Bagatell is, az Epcos ezért magára vállalta a technika teljes költségét.

A koncert ingyenes lesz, de adománygyűjtőt helyeznek el, ahová várják a közönség adományait, amit aztán teljes egészében az alapítvány kap majd meg. Időpont július 25., a szervezők Facebook eseményt is létrehoztak.

Kezdés 19 órakor, fellépők: Altef4, Willburn, Ndrew's Acoustic, Bagatell.

Perzsa énekesnővel folytatódik a koncertsorozat

Augusztus 4-én aztán folytatódik a koncertsorozat, a Tom Kondor Band lép fel pénteken. Másnap, szombaton, aztán az osztrák-perzsa énekesnő, Saedi ad koncertet, sajt magát kísérve zongorán. Őt a Budapest Bárból ismerhetjük, elsősorban a bécsi elektronikus színtéren ismert, kitűnő énekesnő, zongorista és dalszerző.

Augusztus 8-án újabb kertmozi, a kultfilmmé nemesedett Gyalog Galoppot vetítik. Egyébként a kertmozi nagy siker az idén, az idén először nagy vászonra vetítenek, és egyetlen építő jellegű kritika sem érkezett. Eddig.

Aztán a karneválig helyi zenekarok következnek, 10-én a Meggie's Crew, ők a sorozat rendszeres és sikeres fellépői. 12-én egy viszonylag új formáció, a Beatles dalokat játszó The Liver Paul érkezik, 18-án Ujvári Timi és Holdosi Attila, ami után jam session lesz Holdosi Attila barátaival. Augusztus 19-én pedig a BidBox következik.

Szeptember a rocké és a latin zenéé

De az idén először itt még nem ér véget a koncertsorozat, szeptemberben a keményebb műfajok jönnek, a hónap elején a Szombathelyen nagyon ismert Mokka Tribute Band, szeptember 16-án pedig a Save Ass. Utóbbi zenekar többször fellépett már a Savaria karnevál Sörterén is, klasszikus rock és blues feldolgozásokat játszanak, hatalmas energiával.

Ebben a hónapban pótolják be a Ruben's Latino július 11-én eső miatt elmaradt koncertjét, pontos dátum még nincs, És terveznek még egy kertmozit is, ami előkészítés alatt van.

Szóval, igaz, hogy itt van a nyár dereka, de elkeseredésre semmi ok, a Szimfónia kávézó, vagyis a zsinagógaudvar még sok koncerttel, és szeptember közepéig kitolt nyári programokkal vár minket.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés