• SzhelyiEzt kend a szendvicsre – padlizsánkrém

    Ha szép padlizsánt kapok, akkor ellenállhatatlan vágyat szoktam érezni, hogy padlizsánkrémet készítsek belőle. És hogy milyen a szép padlizsán? Közepes méretű, fényes héjú, a nagy magokat nélkülöző. Hozzávalók 1 db padlizsán 2 evőkanál tejföl fűszerek: parajdi só, fehérbors, petrezselyem Elkészítés A padlizsánt mikrohullámú sütőben szoktam megsütni. Ehhez először elő kell készülni. A padlizsánt megmosom. Villával … Ezt kend a szendvicsre – padlizsánkrém részletei...

  • PrZoliAz ősz utolsó 17 pillanata 2018-ból

    2018-ban is elérkezett a színeiben, illataiban hangulatában is nagyszerű ősz. Ahogy ez már minden évben ilyenkor tőlem megszokott, hajt a fotós vérem. Az ősz 17 pillanata ide kattintva látható. Hajt, nem hagy nyugodni, vágyom, hogy szépeket lássak, érezzek, ezeket megéljem megörökítsem, elhozzam, megmutassam. Idén is szép volt az őszünk, hosszasan kényeztetett minket. Most viszont már az … Az ősz utolsó 17 pillanata 2018-ból részletei...

  • RezedaNeria perverz bája

    Én, ha vak és gyengénlátó lennék, akkor szolidan, csendben de nagyon határozottan mondanám, hogy elmentek ti a picsába. Mert az államtitkárok fizetésemelése evidencia volt, de, hogy rajtuk kívül más is él ebben a retek országban, arra külön figyelmeztetni kell őket. S ha ehhez hozzáveszem a perverzül gazdagok pénzét, ami arra alkalmas, hogy kilegyen az átlag, és úgy tűnjön, az éhező is kalácsot zabál, akkor végleg tele lesz a tököm az egésszel.Tovább ›

Hirdetés

Hirdetés