• RezedaJelentés a pöcegödör aljáról

    Ezt nem Örkénytől, hanem a delmagyar.hu-tól tudhattuk meg, megkoronázva mintegy az elmúlt huszonnégy órát, amely arra volt jó, hogy kies hazánk örvénylő mozgásban, szuttyogó hangokat hallatva szivárogjon alá a pöcegödör aljára, ahonnan most ezeket a sorokat írom. Innen az látszik, hogy Kásler baszhatja a tanait, Isten ugyanis nincs. Meg sem született, ha pedig volt, már nagyon régen meghalt. Magunkra maradtunk szükségünkben.Tovább ›

  • SzhelyiEzt kend a szendvicsre – padlizsánkrém

    Ha szép padlizsánt kapok, akkor ellenállhatatlan vágyat szoktam érezni, hogy padlizsánkrémet készítsek belőle. És hogy milyen a szép padlizsán? Közepes méretű, fényes héjú, a nagy magokat nélkülöző. Hozzávalók 1 db padlizsán 2 evőkanál tejföl fűszerek: parajdi só, fehérbors, petrezselyem Elkészítés A padlizsánt mikrohullámú sütőben szoktam megsütni. Ehhez először elő kell készülni. A padlizsánt megmosom. Villával … Ezt kend a szendvicsre – padlizsánkrém részletei...

Hirdetés

Hirdetés