• PrZoliHavas farsangfarka Kőszegen, sok érdekes jelmezzel

    A vasi kisvárosban Kőszegen már évtizedes hagyománya van a farsangolásnak, jelmezes eseményeknek. Nincs ez másképp farsangfarkán sem amikor sok üzletben vendéglátó helyen jelmezt öltenek a dolgozók. A város utcáit ilyenkor különböző maskarások járják. A képgaléria ide kattintva látható A délelőtt a kicsiké, a délután mindenkié. A rendezvény fénypontja a jelmezes felvonulás és az utcabál. Minden … Havas farsangfarka Kőszegen, sok érdekes jelmezzel részletei...

  • RevolúcióBARÁTSÁGOS EMBEREK III – Makkosék, meg a lovak…

    Visszaemlékező sorozatunkkal azokat a bejegyzéseinket elevenítjük fel, melyek a szívünknek legkedvesebbek voltak az elmúlt hat esztendőben… ifj. Makkos Vilmos, Vilike már négy évtizede, hogy elment, ahogy Vili bácsi is hatodik éve hiányzik, nagyon! (…) „Egymillió évvel az ember születése előtt, a lovak óriási mezőkön legeltek, és olyan hangok alapján tájékozódtak, amiket csak ők hallottak. Mint … BARÁTSÁGOS EMBEREK III – Makkosék, meg a lovak… részletei...

  • RezedaMókusaink

    Pedig őszinte igény lenne a lövöldözésre a határon, főleg majd, ha a stopsorost is elfogadják, és maga a vezér dönti el azt is, hogy belülről ki mehet a közelébe, meg ki nem. S ha az a nyüves civil nem ért a szép szóból, nem fizette be a határvédelmi illetéket, meg még élni is mer, kaphat egy kósza sorozatot a fejébe.Tovább ›

  • SzhelyiHétvégére a legtutibb nassolni való: morzsás almás pite

    Férjem nagyon szereti az almás pitét. Hosszan kísérleteztem, hogy teljes kiőrlésű lisztből tudjak felmutatni egy egyszerű, de finom süteményt. Most ennek a receptjét teszem közzé. Hozzávalók 25 dkg teljes kiőrlésű tönkölyliszt 1 csomag sütőpor 5 dkg nádcukor csipet só 10 dkg vaj 2 db M-es méretű tojás 3 db alma 1 evőkanál fahéj Elkészítés A … Hétvégére a legtutibb nassolni való: morzsás almás pite részletei...

Hirdetés

Hirdetés