Internet.Szex

Kikerülhetetlen, cenzúrázatlan és népszerű. Cyber, virtuális és digitális. De akkor is csak sex. De akkor is csak sex. A Nyugat egy rövid szexkörútra hívja most olvasóit.

Hazánkban több mint 200 regisztrált sexsite van, a freewebes helyektől eltekintve. A kínálat tehát óriási. A helyek minősége igencsak szélsőséges, a Wordben összerakott oldalaktól elkezdve, az igazán igényes külcsínnel és tartalommal ellátott oldalakig van mindenféle hely. Egyes oldalak látogatottsága vetekszik a nagyobb portálokéval, ami hatalmas nagy számokat is jelenthet.

Az oldalak látgatói - még ha meglepő is - mintegy 20 százaléka nő. Hogy ez miért van, arról inkább írjanak az ebben a témában nálam műveltebbek, vagy olvassanak róla az alábbi website-ok egyikén! Jó böngészést! De ne feledjék...! Szigorúan csak 18 éven felüliek olvassanak tovább!

Az alábbi összeállításban a teljesség igénye nélkül, néhány szexoldal értékelése olvasható.

Szex - korhatár nélkül
Legalábbis ez a www.szex.com szlogenje. A site nagyon kellemes designnal köszönti a látogatót. Már az első pillanattól látszik, hogy az oldal a téma "light"-osabb részéről szól, tehát kemény pornóra ne számítson senki. Itt főleg az erotikus írásoké a terep. A téma kimeríthetetlen és változatos, ezzel a készítők is tisztában vannak. A megjelenő anyagok rendkívül igényesek, és amellett, hogy érdekesek, nemegyszer hasznos tartalommal is bírnak: a példa kedvéért megtudhatjuk, hogyan keressük meg kedvesünk G-pontját (hajrá!).
Galériájában híres-neves fotósok képeit találjuk és tölthetjük le.
Érdemes meglátogatni, naponta többször is frissül.

Design: ****
Tartalom: *****
Letöltés: *
Reklám: banner
Gyorsaság: *****

LuxX
A LuxX Videó honlapja (www.luxx.hu), rendkívül egyszerű designnal köszönt be, ami egyébként még tetszetős is, bár a belső oldalon a windows-szerű ikonokkal elkészített menüsor elég bénára sikeredett.
Tartalmilag itt más a felhozatal, mint a fenti site-nál, van minden, ami szem-szájnak (és minden másnak...) az ingere.
Egyes részek eléréséhez, mint pld. a partnerkereső, regisztráció szükséges. Bár a leírás szerint e-mail címre csak adminisztrációs ok miatt van szükség, én inkább nem kockáztattam.
Képgalériája kategóriákra és dátumra van felosztva, nincs túl sok kép felrakva, és egyik-másik bizony elég igénytelen. Ráadásul a dátumok szerint a frissítés is elég esetleges.
Lehetőség van a LuxX Videó filmejeit megrendelni, illetve egy-egy részletbe beletkukkantani.
Egy másik menüpont alatt betekinthetünk egy pornóforgatás kulisszatitkaiba.
Már ha van idegzetünk. Ugyanis az egész hely olyan lassú, hogy az már hihetetlen.
A site angol és német nyelven is elérhető.

Design: **
Tartalom: ***
Letöltés: **
Reklám: nincs
Gyorsaság: *

Jasmin
Az élőszex kamerák oldala. (www.jasmin.hu) Gyakorlatilag az egész site erről szól. A megjelenítés erősen a külföldi (amerikai) helyek designjára hajaz, fekete alapon piros szín a domináns. Az oldal pénzes, némi kredit lefizetése után betekintést nyerhetünk a műsorba, és chatelhetünk az éppen adásban lévő lányokkal, akik mindent megtesznek - szó szerint -, hogy a vendég jól érezze magát a gépe előtt.
A fizetés csekken történik, a műsorhoz külön behívószámmal lehet csatlakozni. A műsor 24 órás, hogy éppen mi megy, arról a "Live műsorok" pont alatt lehet informálódni.
De: egy-két röpke videórészleten és néhány képsoron kívül nem sok mindent lehet itt (ingyen) találni.

Ez a hely sem a gyorsaságáról híres.

Design: ****
Tartalom: ***
Letöltés: *
Reklám: popup, 1 darab
Gyorsaság: *

Kiindulópont - a végére
Végezetül, legyen itt a .lap család erotikával foglalkozó linkje, a sex.lap.hu. Itt annyi webhelyere lehet lelni, hogy mire végigjárja az ember az összeeset (meg a hozzájuk kapcsolódó többi oldalt), megöregszik. Persze akkor sincs baj, öreg kecske is ... tud nézni J

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű