Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

90 helyett a 170 a divat a 84-es Vas megyei szakaszán

Villan a vaku, megy a csekk. Kiváló bevételi forrás ez a főút.

"A 84-as számú főút a megye fokozottan balesetveszélyes útszakaszai közé tartozik, ezért a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai folyamatosan ellenőrzik a főúton közlekedőket. Az ellenőrzések célja a szabálytalanul közlekedők kiszűrése, ezáltal a közlekedési balesetek megelőzése" - írja a Police.hu.

Az ellenőrzések ideje alatt a rendőrök több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb, 90 km/h sebességet.

Police.hu

Egy autós Kissomlyó térségében 163 km/óra sebességgel haladt, egy másik gépkocsivezető pedig Duka térségében közlekedett 172 km/óra sebességgel.

Két autós pedig Jánosháza térségében lépte át jelentősen a megengedett sebességet, az egyik sofőr 172 km/óra sebességgel, a másik pedig 174 km/óra sebességgel közlekedett.

Police.hu

A gépjárművezetőkkel szemben a járőrök közigazgatási bírságot szabtak ki és büntetőpontot adtak - közölte a rendőrség.

A 84-es főút Vas megyei szakasza valamiért száguldozásra csábítja az autósokat. A 170 kilométer/óra megszokott tempó 174-gyel a 84-esen – Újabb gyorshajtókat fogtak Vas megyében 2020. July 17. 14:00 , de tavasszal bemértek egy 190 kilométerrel száguldozó 190-nel a 84-es főúton - Gyorshajtó rekorderek Vas megyében 2020. May 19. 09:34 sofőrt is.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra