Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elhunyt Halász László, nyugalmazott szombathelyi tűzoltó főtörzsőrmester

67 éves volt.

Hivatalos oldalán közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, hogy 2021. február 15-én elhunyt Halász László nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmester, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság beosztott tűzoltója. 67 éves volt.

Mint írják, a tűzoltó alapfokú tanfolyam elvégzését követően 1976. augusztus 1-én kezdte szolgálatát tűzoltó szakaszvezetőként, mint beosztott tűzoltó. Ezután 1981-ben vegyivédelmi műmesteri és sugárvédelmi tanfolyamot végzett el a Belügyminisztérium Továbbképző Tanfolyam-parancsnokságán.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A készenléti tűzoltói beosztást 1999. május 31-ig, egészségi állapotának megromlásáig, nyugállományba vonulásáig töltötte be. Tűzoltó szolgálata alatt több ízben részesült megyei és városi szintű elismerésben.

Búcsúztatása 2021. február 23-án 12:15-kor lesz Szombathelyen, a Jáki úti temetőben. Halász László nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmestert a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a saját halottjának nyilvánította, emlékét kegyelettel őrzi a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság személyi állománya.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra