Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Két városban emelkedik, Szombathelyen stagnál a koronavírus-koncentráció a szennyvízben

A legtöbb város csökkenést mutat. Kiadta a legfrissebb szennyvízben mért koronavírus-koncentrációról szóló jelentését a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Kiadta a legfrissebb szennyvízben mért koronavírus-koncentrációról szóló jelentését a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

A 19. héten a koncentráció országos átlaga enyhe csökkenést mutat. A legtöbb település mintájában a vírus-koncentráció stagnál, csökkenő tendencia Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Veszprémben és kisebb mértékben Budapesten tapasztalható.

Ezzel szemben Szekszárdon és enyhébb mértékben Pécsett emelkedő a tendencia. A koronavírus koncentráció a szennyvízben 9 helyen alacsony, 12 helyen mérsékelt és egy mintavételi helyen emelkedett kategóriába sorolható.

Forrás: nnk.gov.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Covid 19

Tovább az oldalra