A napi.hu 15 tagú stábjából hat embert elbocsátottak, többek felmondtak

Az Index testvérlapjához, az Indamediához tartozó internetes laptól távozik Szabó Dániel főszerkesztő-helyettes, valamint az újonnan kinevezett tartalomigazgató, Illisz László is.

A Media1 információi szerint Mucsányi Marianna kinevezettje, Illisz László pár nap alatt rájött, hogy egészségügyi állapota nem teszi alkalmassá a tartalomigazgatói feladatra, majd visszamenekült az InfoRádióhoz.

A lap szerint további távozások sem zárhatók ki a következő időszakban. Informátorok arról beszéltek, hogy szerintük arról van szó, hogy mivel Mucsányi Marianna a kinevezettjén keresztül szembekerült a szerkesztőséggel, nem tudott velük együtt dolgozni, ezért inkább leváltják a szerkesztőség jelentős részét.

A lapnál eközben felbukkantak új emberek, mint Sánta András, aki korábban az Indexnél több médiaetikailag aggályos ügyhöz adta a nevét, például egy busztragédián gúnyolódott az egynapos utazáson résztvevőkön.

A napi.hu-hoz igazol át Németh Tamás is, aki az Index, a Világgazdaság, valamint a HírTV munkatársa volt, de dolgozott az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kommunikációs munkatársaként is. Németh megbízott főszerkesztői állást kap a Napi.hu-nál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek