A legjobb független film lett "A pásztor" Los Angelesben

Vérbeli szombathelyi alkotás.

Illés László független filmes rendező egy második világháborús drámát készített "A pásztor" címmel, mégpedig a szombathelyi Weöres Sándor Színház színészeivel (Jordán Tamás, Horváth Ákos, Endrődy Krisztián). Az alkotás már eddig is több díjat nyert, a legfrissebb ezek közül pedig a Los Angeles Film Awards (LAFA) elismerése.

A díjkiosztón ugyanis "A pásztor" a legjobb független film díját kapta meg, a rendező (Illés László) és a film zenéje pedig a zsűri különdíját nyerte el. Csupán azt nem lehet tudni még mindig, hogy a hazai közönség mikor láthatja a - most már - sikerfilmet, a forgatáskor tavaszi díszbemutatóról volt szó, viszont még mindig nincs meg a magyarországi vetítés időpontja.

A szombathelyi szereplők:

Endrődy Krisztián
m.blog.hu
Horváth Ákos
m.blog.hu
Jordán Tamás
m.blog.hu

És az előzetes videón:

A pásztor - előzetes
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra