Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Vodafone lép a Greencom helyére

A Vodafone Magyarország veszi át Szombathelyen és környékén az internet- és televízió szolgáltatást nyújtó Greencom hálózatát.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szolgáltatóváltás – területenként eltérő időzítés szerint – 2020 nyara és 2021 tavasza között történik. Az átállás területi ütemezésének részletei a www.green.co.hu/vodafone oldalon találhatók.

(X)
 • A szolgáltatóváltás részleteiről minden Greencom előfizető névre szóló értesítőt fog kapni , ami tartalmazza az átállás lépéseit és időpontját is. Egész addig az előfizetőnek semmi dolga nincs, amíg az értesítőt meg nem kapta, addig a szolgáltatások is változatlan formában maradnak elérhetők számára.
 • A Vodafone munkatársai még a Greencom szolgáltatásainak megszűnése előtt fel fogják keresni az előfizetőket , hogy segítsék a gyors átváltást, valamint az ügyfél igényeihez leginkább alkalmazkodó, a korábbi előfizetéshez hasonló csomagok kiválasztását.
 • A Vodafone, a mobilszolgáltatások mellett, korszerű vezetékes internet, televízió és telefonszolgáltatásokat is kínál, kedvező árakon. Akinek már most is van a Vodafone-nál mobilelőfizetése, vagy a vezetékes előfizetéssel együtt mobilra is előfizet, további kedvezményekre számíthat a Vodafone-tól. A szolgáltatásokkal és kedvezményes csomagokkal kapcsolatban minden tudnivaló megtalálható a www.vodafone.hu/otthoni illetve www.vodafone.hu/otthoni-mobil-egyutt oldalakon, valamint a munkatársak a Vodafone üzletekben és a belföldről, Vodafone hálózatból díjmentesen hívható 1270-es számon is készséggel állnak a leendő ügyfelek rendelkezésére.
 • Az ügyfeleknek lehetőségük lesz megtartani korábbi vezetékes telefonszámukat, ennek részleteiről a kollégák a szerződéskötéskor adnak majd részletes tájékoztatást.
 • (X)

  A szolgáltatóváltással és annak ütemezésével kapcsolatban bővebb információt a Vodafone 1270-es ügyfélszolgálati számán tudnak kérni az ügyfelek, a Vodafone szolgáltatásai és csomagajánlatai pedig a www.vodafone.hu weboldalon már most is elérhetők.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  (X)

  Hirdetés