Mondd el a véleményed! Alakítsuk együtt a Nyugat.hu-t!

Mindig fontos volt számunkra, hogy nektek, és veletek együtt készüljön az oldal. Ezért kérjük, hogy mondd el a véleményed kérdőívünk kitöltésével!

Amikor 1999-ben elindultunk – az ország egyik legelső hírportáljaként -, magunk sem gondoltuk volna, hogy mára milyen fontos lesz az online hírszolgáltatás.

Azóta a Nyugat.hu lett a legnagyobb Budapesten kívüli független hírportál, és az újságcikkek mellett már videókat, podcastokat is készítünk nektek.

Időről időre azonban fontosnak tartjuk, hogy megkérdezzük a véleményeteket:

 • Jó irányba haladunk?
 • Milyen tartalmak érdekelnek titeket?
 • Miből legyen kevesebb?
 • Mit tudunk tenni még értetek?
 • Nagyon fontosak a visszajelzéseitek, ennek megfelelően tudjuk alakítani, igazítani az oldalt. Hiszen nélkületek nincsen Nyugat.hu.

  Kérjük, szánj rá pár percet és töltsd ki ezt a kérdőívet, hogy pontosabb képet kapjunk arról, kik is vagytok, mit is szeretnétek, és hogyan tudjuk mindezt megvalósítani!

  A kérdőívet itt tudod kitölteni.

  Hálásak vagyunk a segítségedért!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hasznos