Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az LMP Vas megyei elnökségi tagjai szolidaritásukról biztosítják az Együtt szombathelyi elnökét

Közlemény.

Az LMP Vas megyei elnökségi tagjai szolidaritásukról biztosítják az Együtt szombathelyi elnökét

Az LMP Vas megyei elnökségi tagjai levélben biztosították szolidaritásukról Varga Tamást, az Együtt szombathelyi elnökét

Az elmúlt időszakban az LMP és az Együtt több kérdésben nem értett egyet. Mást gondoltunk a világról, más ideológiák mellett működtünk, máshogy próbáltuk meg a Fidesz hatalmának megtörését, az Orbán-kormány leváltását. Egy dolgot azonban soha nem vitattunk el egymástól: hogy mindkét szervezet őszintén törekszik céljai megvalósítására.

Az Együtt a legesélyesebb ellenzéki jelölt nevezetű blöff áldozata, ami semmi másról nem szólt, csak hogy a kisebb pártoktól szavazatokat szívjanak el a kihalásra ítélt politikai dinoszauruszok.

Az Együtt esetleges megszűnésével tovább csorbulna a demokrácia, azt pedig felháborítónak tartjuk, hogy amíg több tucat kamupárt kampánypénzeket vált át magánvagyonná, addig az Együtt vezetői kilátástalan anyagi helyzetbe kerülnek.

Az LMP Vas Megyei Szervezetének elnökségi tagjai a fentiek miatt szolidaritásunk jeléül saját képességükhöz mért összeget utalnak át a közeljövőben arra a célja, hogy az Együtt vezetőit évtizedekre megnyomorítható adósság mértéke kisebb legyen.

Az LMP a fentieken túl találkozási lehetőséget kezdeményezett az Együtt szombathelyi tagjainál, hogy bemutathassa az új alternatíva koncepcióját a zöld párt és más, a hagyományos pártokat elutasító, a politikai megújulást képviselő pártok (Momentum, Új Kezdet, Kutyapárt) helyi szervezetei és civil szervezetek (V, mint Vas Egyesület) között.

Szombathely, 2018. április 13.

Németh Ákos
az LMP Vas megyei elnöke

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2018