Bekavarnak? - Országos listát állíthat a Kutyapárt is

Vas megyében két jelöltjük is lesz.

"Szeretnénk elkiabálni: megvannak az aláírások! Lesz kutyapártos lista, szavazhatsz ránk április 3-án!" - írja Facebook-bejegyzésében a Kétfarkú Kutyapárt.

A párt még túl is teljesítette a követelményeket.

"71 körzetben kellett összegyűjtenünk az aláírásokat, 77 helyen már biztosan megvagyunk, öt esélyes körzetet még számolnak"

Majd stílszerűen így zárul a bejegyzés.

"A Karcagon indított csigánk még nem tudta felvenni az íveit, de jövő héten már talán sikerül neki."

A bejegyzéshez egy térkép is tartozik, amely megmutatja, hogy mely szavazókerületekben sikerült a megfelelő mennyiségű aláírást begyűjteniük.

Ebből látszik az is, hogy Vas megyében 2 kerületben ugrotta meg a Kutyapárt az akadályt. A szombathelyi választókerületben Nagy Dávid, míg a sárváriban Zakota Tamás indul a párt színeiben.

A párt országos listája némileg átrendezheti az egész politikai helyzetet, hiszen a felmérések szerint fej-fej mellett van a két nagy tömb, így a Kutyák könnyen lehetnek a mérleg nyelvei.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022