Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Biztos pont a bizonytalan időkben

A példamutató és korrekt munkáltatói viselkedés biztos kapaszkodót nyújt a vírushelyzet és a válság terhelte időszakban. Változatlan juttatások, folyamatos törődés a munkavállalókkal és rugalmas home office lehetőség. Ez csak néhány azok közül, amit a Swiss Post Solutions kínál a jelenlegi és jövőbeli munkavállalóinak. Tudj meg többet a vállalatról és csatlakozz a csapatukhoz!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A jelenlegi krízishelyzet vízválasztónak számít. Többeknek ez az időszak a teljes újratervezésről szól mind a magánélet, mind a karrier szempontjából. Ha te is azok között vagy, akik új lehetőségek után kutatnak, és szívesen kipróbálnák magukat egy biztos, stabil és emberközpontú munkahelyen, anélkül, hogy külföldre kellene menniük, ismerd meg közelebbről a Swiss Post Solutionst!

Svájci minőség és biztos karrier Magyarországon

A Swiss Post Solutions Svájc harmadik legjelentősebb munkáltatójának, a Swiss Post Csoportnak a tagja. Több mint 20 országban 7000 munkavállalójuk nap mint nap azon dolgozik, hogy a világ legnagyobb cégeinek digitalizációs folyamatait támogassa. Magyarországon az SPS-t az SPS GmbH Magyarországi Fióktelepe képviseli. Két helyszínen több mint 330 főnek teremtenek munkahelyet Vas megyében.

Innovatív szolgáltatásaikkal 2 fő területen támogatják a hazai és a nemzetközi ügyfeleiket. A dokumentumfeldolgozás területén dolgozók nap mint nap hozzájárulnak ahhoz, hogy az irodák papírmentesen működhessenek. A bérszámfejtésen dolgozók havonta több mint 20.000 munkavállaló teljes körű bérszámfejtését készítik el, és folyamatosan gondoskodnak arról, hogy partnereik munkavállalói a pontosan kiszámolt bérüket a megfelelő időben kapják kézhez.

A válság ellenére is folyamatos a bővülés

A koronavírus okozta válság ellenére a Swiss Post Solutions töretlenül fejlődik és folyamatosan bővül, így a Rábahídvégen található központ mellett új irodájuk Szombathelyen nyitja meg kapuit (9700 Szombathely, Puskás Tivadar utca 15.). Mindkét helyszínen sokféle nyitott pozíció közül válogathatnak a munkát keresők. A bizonytalan és kiszámíthatatlan gazdasági körülmények és a veszélyhelyzet dacára, az SPS felelős munkáltatóként biztos megélhetést és hosszú távú karrierlehetőséget biztosít a térség álláskeresőinek.

Swiss Post Solutions

Stabil támogatás, változatlan juttatások

A Swiss Post Solutions alapértékei közé tartozik az emberközpontúság és a stabilitás biztosítása jelenlegi és jövőbeli munkavállalóik számára egyaránt. A krízishelyzet okozta nehézségek átvészelésében a lehető legtöbb módon igyekeztek segíteni munkatársaik mindennapjait. Sem a munkavállalói létszámot, sem a fizetéseket, sem az egyéb juttatásokat nem csökkentették.

A vállalat stabilitása és emberközpontúsága a támogató vezetői gárdában is megmutatkozik. Az elkötelezett vezetők mindent megtesznek azért, hogy a munkatársakat megfelelően ösztönözzék és munkájukat elismerjék. A krízis alatt online munkavállalói közösséget szerveztek és kiemelt figyelmet fordítottak a munkavállalókkal való törődésre, valamint a csapatok erősítésére. Önkéntes oktatást biztosítottak (kollégák gyermekeinek és egy szombathelyi iskola diákjainak) illetve az otthoni tanulás megkönnyítéséhez céges laptopok rendelkezésre állításával járultak hozzá.

A home office lehetősége bár korábban is biztosítva volt a cégnél, a vírushelyzet alatt a lehető legnagyobb mértékben kiszélesítették az otthoni munkavégzést, így a cég munkavállalóinak 90%-a lehetőséget kapott arra, hogy otthonról dolgozzon. A vállalat az otthoni munkavégzés lehetősége mellett céges buszjáratot és bejárási támogatást biztosít minden munkavállalójának.

A fenti sorok jól mutatják, hogy az SPS akkor is egy biztos pontot jelent, amikor az élet minden területén rengeteg kétely lengi körül a munkavállalót.

Ha Te is egy biztos munkahelyre vágysz, ahol támogató vezetők és hosszú távú karrierlehetőségek várnak, jelentkezz a Swiss Post Solutions csapatába! Az alábbi kiemelt pozíciókra várják az érdeklődők jelentkezését:

 • német nyelvű adminisztratív munkatárs
 • senior bérszámfejtő
 • junior toborzó
 • IT támogató munkatárs
 • A jelentkezéshez, valamint további nyitott pozíciókért látogass el a cég karrieroldalára: swisspostkarrier.hrmaster.hu

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  (X)

  Hirdetés
  Hirdetés
  Tovább az oldalra