Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idén is Bükfürdőn rendezik a Miss Alpok Adria Szépségverseny vasi döntőjét

Jelentkezz február 20-ig az alpokadriavasmegye@gmail.com e-mail címen, ha elmútál 14, de még nem vagy 26 éves!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idén ismért Bükfürdőn kerül megrendezésre a Miss Alpok Adria nemzetközi Szépségverseny Vas megyei döntője, a Caramell Premium Resort Superior szállodában, Bük város fő támogatásával.

Az Alpok-Adria Szépségverseny 1988-ban Olaszországban jött létre. A résztvevők az Alpok Adria Közösség országaiból (Olaszország, Németország, Szlovénia, Horvátország, Ausztria, Magyarország, Svájc), valamint a Szlovák Köztársaságból érkeznek.

Megye Szépe, a nemzeti verseny

2010-től az Alpok Adria hírnevét kiaknázva a rendezvényt összekapcsoltuk a Megye Szépe versennyel, így létrehozva egy nemzeti versenyt, melyben minden megye részt tud venni, képviselni tudja magát az országos versenyen, így esélyt adva magának, hogy az ő lánya képviselje az országot a nemzetközi döntőn.

Miss Alpok Adria

A verseny célja, üzenete

Célunk a megyék bemutatása, értékeinek kiemelése, ezek közvetítése az emberek felé.

Mivel a versenyt minden megyében illetve Budapesten rendezik, ezért a döntőn az ország minden régiója képviseli magát. Így minden megye egyformán esélyes, hogy az ő lánya nyerje az országos döntőt, és képviselje Magyarországot a nemzetközi versenyen.

A megyei döntők alkalmával egy kivonulás a megyéknek szól, a versenyzők saját régiójukat népszerűsítik, bemutatják a megye turisztikai látnivalóit és kulturális értékeit.

A megyei döntőkön lehetőséget adunk a megyében élő fiatal tehetségeknek is szereplésre.

Az elismert művészek mellett helyi tehetségek lépnek színpadra, tánccsoportok, énekesek, zenekarok – maradandó élményt nyújtva a nézőknek.

Így nem csupán egy szépségversenyt láthatnak a nézők, hanem egy kulturális rendezvényt is, mely kellemes szórakozást biztosít mindenki számára.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés