Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Deutsch Tamás lemondott az összes EP-tisztségéről

Végrehajtotta az európai néppárti frakció döntését.

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő lemondott minden európai parlamenti bizottsági tisztségéről és jelentéstevői megbízatásáról — közölte a Népszavával az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti csoportjának szóvivője.

Deutsch mostanáig az EP költségvetési ellenőrző bizottságának egyik alelnöke volt. Lemondásával csupán végrehajtotta az európai néppárti frakció tavaly decemberben megszületett döntését.

Deutsch Tamás előad Szombathelyen
Garai Antal Atom

Tavaly év végén 39 néppárti képviselő indítványozta Deutsch kizárását a frakcióból, mert elfogadhatatlannak tartotta, hogy a Gestapo szlogenjéhez hasonlította Manfred Weber frakcióvezető egyik megjegyzését a jogállam tiszteletben tartásáról.

A lap értesülései szerint a Fidesz EP-delegációja fog javaslatot tenni a tisztség betöltőjére, akiről a testületnek kell majd később döntenie.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra