Élő online koncert a Nyugaton!

Hallgassák a Fazekas család támogatására szervezett koncertet a nyugat.hu-n!

A L.É.T. Szombathelyért Egyesület által szervezett az adománygyűjtő koncert zajlik szombaton este. A közös zenélést a Nyugat.hu közvetít a Végállomás Klubból. Érdemes velünk tartani!

A zenészek a Fazekas család megsegítésért álltak össze. Fazekas Zsolt családjának a történetét egy korábbi cikkünkben Öt kisgyerekkel maradt egyedül Zsolt, felesége hirtelen halála után 2021. April 09. 13:25 bemutattuk az olvasóknak. Itt is érdemes azonban röviden szólni arról, hogy kikről is van szó.

Fazekas Zsolt és felesége, Anita Szombathelyen élő fiatal házaspárként négy egészséges kisgyermeket neveltek. Számtalan közös tervük volt. Két hónappal ezelőtt azonban Anita egyszer csak leesett az otthoni székről, agyvérzést kapott, rögtön kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. Szerveivel azonban három másik ember életén segített. Február óta Zsoltnak kell gondoskodnia négy otthon nevelt gyermekükről és egy zalaegerszegi otthonban élő autista fiukról.

Az árván maradt család megsegítésére adománygyűjtő online koncertet szervezett a L.É.T. Szombathelyért Egyesület. Az esemény a YouTube-on élő stream-en lesz követhető. De csatlakozhattok hozzá itt a Nyugaton, vagy a Facebook-oldalunkon, esetleg a YouTube-csatornánkon.

Program:

Április 10. (szombat)

18:30 – Peltzer Géza (harmonika)

19:30 – Bujtás Ervin és Skultéty Rita duó formáció (gitár, dob)

20:30 – Kellene Kis Kert

A koncert előtt és alatt az alábbi számra várják az adományokat:

Minimális összeg 1500 forint

L.É.T. Szombathelyért Egyesület

UniCredit Bank 10918001-00000077-39860002

Utalás közleménye: Fazekas család - adomány

A koncert után a Fazekas családot közvetlenül is támogathatják:

Fazekas Renáta

11773487-01775691 (OTP)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ajánló