Ilyen volt a Nyugat.hu szombathelyi előválasztási vitája

Hétfőn délután négy órakor podcast stúdiónk vendége Czeglédy Csaba, Koczka Tibor és Ungár Péter voltak.

Ahogy arról korábbi beharangozónkból Hétfőn élő vita a Nyugaton Szombathely előválasztási képviselőjelöltjeivel 2021. August 26. 18:55 talán már értesültek, hétfőn délután rendkívüli poscast-adással jelentkezett a Nyugat.hu.

Vendégünk a szombathelyi választókerület három ellenzéki előválasztási képviselőjelöltje, akikkel az előválasztásról, a programokról és magáról a politikai versengésről beszélgettünk. A műsort Roznár Gyöngyi és Józing Antal kollégánk vezette.

Célunk egyrészt az, hogy minél többen megismerjék a jelölteket, másrészt szeretnénk a klasszikus választási vitákat visszahozni a közéletbe és a közbeszédbe.

Czeglédy Csabának, Koczka Tibornak és Ungár Péternek igyekeztünk rázósabb kérdéseket is feltenni, és az adás alatt vártuk az Önök véleményét is.

Vendégünk a szombathelyi választókerület három ellenzéki előválasztási képviselőjelöltje

A beszélgetést rögzítjük, és később teljes terjedelmében megtekinthető lesz a YouTube-csatornánkon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Podcast