Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyugat.hu fotójával kampányolnak az európai liberálisok és a Momentum Orbán Viktor ellen

A plakát alapjául szolgáló fotó a magyar miniszterelnök egyik szombathelyi látogatásán készült.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Négy éve, 2014 október 10-én járt rövid villámlátogatáson Szombathelyen Orbán Viktor titokzatos látogatása Szombathelyen 2014. October 10. 18:32 Orbán Viktor miniszterelnök. A városházi megbeszélések után Orbán az épület előtt öt percre megállt gondosan kiválogatott közönsége előtt, ekkor készült ez a fotó:

Orbán a szombathelyi városháza előtt
Bonyhádi Zoltán

Volt kollégánk, Bonyhádi Zoltán remekül elkapott képe azóta körbejárta a sajtót, a blogszférát, a mémkészítők is rátaláltak.

És így megy át a fotónk a plakátba...
Fotó: Bonyhádi Zoltán, montázs: Kovács Dávid

Most viszont mások hívták fel a figyelmünket, hogy a kép kivágott része ott van a liberálisok óriásplakátján, amivel Orbán Viktor demokráciatorzító lépéseit támadják Mobil óriásplakáton üzennek Orbánnak a liberálisok 2018. November 06. 17:17 .

Verhofstadt plakátja a maga teljességében. A szombathelyi Fidesz Puskás polgármesterrel együtt eltűnt a háttérből
Euronews Youtube

Fotónk ezzel megjárja Európát. A mobil óriásplakát a múlt héten az Európai Parlament épülete előtt indult, majd az Európai Néppárt székházához, illetve a magyar nagykövetséghez mentek, útba ejtve az Európai Tanácsot és az Európai Bizottságot is.

Azt már a brüsszeli premieren is jelezték, hogy a pártcsaládhoz tartozó Momentum elhozza Magyarországra is a teherautót. Az első állomás csütörtökön Felcsút volt, aztán a kamion részt vesz a Momentum pénteki, CEU melletti tüntetésén is. Ezt követően a mozgó plakát hétvégi országjárásra indul.

Hát, ilyen kalandos, furcsa utóélete van néha egy fotónknak, vagy akár egy cikkünknek.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés