Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Rákra ferde szemekkel néznek, a Kos szabaduljon meg a kínzó gondolatoktól

Heti horoszkóp.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
horoszkóp
Nyugat.hu

Bak (December 22 – Január 19) Ha meghívnak valahova, akkor mielőtt eldöntöd, hogy elmész-e, nézz utána alaposan a dolgoknak, és ne hagyd, hogy az érzéseidre hagyatkozva dönts, most a józan ésszel többre mész. Valentin nap közeledtével eljött az idő, hogy tiszta vizet önts a pohárba a szerelemi életed terén.

Felköszöntenéd a 20 éves Nyugat.hu-t? Iratkozz fel a havi, rendszeres támogatóink közé!
Támogatom

Vízöntő (Január 20 – Február 18) Ha abból indulsz ki, hogy milyen voltál egy évvel ezelőtt, akkor elégedetten nézhetsz a tükörbe, de ha abból, hogy egy évvel ezelőtt hova szerettél volna eljutni, akkor bizony még vannak teendőid! A szerelmet elmulasztottad, most olyan valakivel pótolod a hiányzó társaságot, akivel te sem vagy boldog. Nem kell félned, nem sürget az idő, nem vagy lemaradva semmiről, és különösen nincs szükséged arra, hogy mások előtt bizonyíts!

Halak (Február 19 – Március 20) Talán eljut az üzeneted ahhoz, akinek szánod, talán nem. Ha alaposan átgondolod, hogy milyen lehetőségeid vannak, akkor semmi sem lehetetlen.A barátnőiddel meg tudod értetni magad, de vannak olyan döntéseid, amit nem vállalnál fel előttük. Tedd fel a kérdést: mi a fontosabb, a hiúságod, vagy a boldogságod?!

Kos (Március 21 – Április 19) El kell űznöd a fejedből azokat a gondolatokat, amik egyfolytában ott motoszkálnak.Folytatnod kell az utadat, és meg kell nézned mindent, amit elterveztél. A hónapban érdekes, és értékes dolgokat találhatsz az otthonod egyik eldugott sarkában.

Bika (Április 20 – Május 20) A szomszédaid téged kérnek meg arra, hogy dönts a köztük lévő vitában. Azonban ebbe jobb ha nem avatkozol bele, mert abból csak sértődés, és későbbi viták lesznek! A hónap második felében egy hagyaték kerül elő, ami látszólag semmire sem jó és amivel elsőre csak a problémák látszanak. Szánj rá egy kis időt, és nézz utána, mert lehetséges, hogy valódi kincs van a kezeid között, amiről esetleg nem is tudtál eddig.

Ikrek (Május 21 – Június 20) Fontos kérdések várnak tisztázásra, fontos eseményekre kell felkészülnöd! Meg kell tanulnod kivárni a sorodat- hisz tudod a türelem rózsát terem. Bonyolultabb, és drágább szolgáltatásokat is igénybe kell venned egy olyan helyen, ahova senki sem megy szívesen, de örülj neki, hogy megteheted, és örülj neki, hogy adottak a lehetőségek!

Rák (Június 21 – Július 22) Mesterségesen kell beavatkoznod egy folyamatba, és emiatt mindenki ferde szemekkel néz majd rád! Tavaly óta egyre többször gondolkozol azon, hogy szeretnél szabadabban élni, szeretnél szabadabb lenni. Ideje tehát a tettek mezejére lépned és csinálni valami olyat, ami valóban felszabadít.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22) Anyagilag jobb helyzetben vagy, mint néhány hónappal ezelőtt. Ez jó hír, de nem szabad lazítanod a szabályokon, és nem szabad újra adósságokba bonyolódnod! Átlátható és korrekt módon készítsetek kedveseddel elszámolást a költségeitekről, de figyeljetek oda arra, hogy a szabadidőtökre is jusson mindig pénz! Menjetek el moziba vagy üljetek be egy cukrászdába. Ennyi igazán belefér.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22) Vannak olyan elvárásaid, amiket nagyon kevesen tudnak csak teljesíteni. Az egészségedre nem ártana jobban odafigyelni és jó lenne minél többet mozogni, ugyanis a betegség most könnyen ledönthet a lábadról.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22) Van egy könyv, amit már nagyon régen olvastál, de most itt az ideje, hogy újra a kezedbe vedd, és megerősítsd a bizalmad, a jóságod! Nem szabad egész álló nap arra gondolnod, hogy mit nem csináltál meg, hogy mivel nem tudtál foglalkozni! El kell engedned a munkahelyi problémákat, és arra kell koncentrálnod, hogy a magánéleted rendben legyen. Ehhez nagy segítség lesz a rokonságod közelgő látogatása, amire már most készülj fel!

Skorpió (Október 23 – November 21) Néhány százalék különbség van csak az elvárásaid, és az új ajánlat között! Egészségtelen lenne, ha emiatt elszalasztanál egy kínálkozó lehetőséget. Ki kell keresned a rengeteg lehetőség közül azokat, amikkel segíteni tudsz másokon, és amikkel te is segíthetsz másokon. Ne felejtsd el, hogy nincs ingyen ebéd! Itt az ideje feldobnod a ruhatáradat, menj és vásárolj kiegészítőket másra most nem telik.

Nyilas (November 22 – December 21) Nem kell kétszer kifizetned azokat a dolgokat, amikkel megpróbálnak majd a héten lehúzni! Állj a sarkadra, és ne hagyd magad! Ami a családot illeti, napok óta tart a vita a rokonságodban arról, hogy mihez kezdjetek egy vitás üggyel. A legjobb most az, ha a kedvesed tanácsára hallgatsz!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp

Hirdetés