Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Tovább kosarazik a Nyugat

Szolgálati közlemény: Örömmel közöljük Önnel, Kedves Olvasó, hogy a Falco kosárlabda csapatának honlapját továbbra is a Nyugat stábja készíti.

Bár lehet, hogy Ön azt se tudta, hogy eddig mi működtettük. De nem is ez volt a lényeg, hanem az, hogy napról-napra friss információkat, híreket kapjon a csapatról, képeket nézhessen, meccstudósítást olvashasson, fórumon, kommentekben mondhassa el a véleményét, s használja mindazt a lehetőséget, amit az internet nyújthat.

Amikor 1999-ben, az egyik első magyar hírportálként elindult a Nyugat, végiggondoltuk, mi lehet az, amiben segíthetnénk Szombathelynek? (Igen, jól esik néha lokálpatriótának lenni.) Készítsünk honlapot a legnagyobb helyi sportcsapatoknak! Megkerestük a Falcot, és a lelkesedés jegyében elkészítettük és elindítottuk a honlapot. (Így lett a Falco az első kosárcsapatok egyike, amelynek önálló weboldala volt.) Az elmúlt években javítgattunk, modernizáltuk, szépítgettük, s reméljük, a netezők megelégedésre „társadalmi felajánlásként” üzemeltettük a www.falcokc.hu - t.

Nemrég a város - mint többségi tulajdonos -, úgy döntött, pályázatot ír ki a Falco honlap üzemeltetésére. Nyertünk, s újabb három évre megkaptuk a honlap készítésnek a jogát.

Szóval, a következő, 3 év múlva esedékes szolgálati közleményig maradjanak online!


Roznár Gyöngyi
főszerkesztő
nyugat.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport