Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gondolta volna, hogy Savaria nem 2000 éves, hanem csak 60?

A Savaria Szakképző Iskolája és Kollégiuma idén 60. éves lett. Gálaműsorral nyitottak, de lesz még tiszteletbeli tanárrá választás, kopjafaavatás és sportprogramok.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A SZMSZC Savaria Közlekedési Szakképző Iskolája és Kollégiuma idén 60. éves lett. Ebből az alkalomból programsorozatot indítottak, amit pénteken, az Agora Savaria moziban tartott gálaműsorral nyitottak meg.

Savaria Szakközépiskola
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A rendezvényen Sümegi Tamás, igazgató röviden bemutatta az intézmény történetét, majd Pődör György, volt igazgató erre az alkalomra írt versével köszöntötte az iskolát. A gálán az „öregdiákok” is részt vettek, akik régi emlékeiket osztották meg az iskola tanulóival. A program zárásaként egy rövid filmet tekintettek meg a Magyar Retro-sorozatból, az intézmény indulásának korszakából.

Savaria Szakközépiskola

A tervek szerint a programsorozat novemberben folytatódik majd egy újabb gálaműsorral, ahova az együttműködő partnereket, a fenntartók képviselőit, az egykori és jelenlegi dolgozókat várják. Ezt követően pedig tiszteletbeli tanárrá választás, kopjafaavatás, öregdiák-találkozók és a 60-as szám jegyében szervezett sportprogramok lesznek.

Savaria Szakközépiskola
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aktuál

Hirdetés