Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyermekáldás miatt távozik az SZKKA edzője

Józsa Krisztián új élethelyzet előtt áll párjával.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I/B-s csapatával bronzérmet szerző fiatal edző, Józsa Krisztián és párja, a szintén edző Jámbor Réka július elejére várják kisbabájukat. A fiatal pár az új élethelyzetre tekintettel elhagyja az egyesületet - adta hírül a szombathelyikezilabda.hu oldal.

Támogass minket, hogy megírhassuk Neked a valóságot!
Támogatom

A februári NEKA – SZKKA meccs után vette át Füzesi Ferenctől a felnőtt csapat irányítását Józsa Krisztián, aki Debreczeni György invitálására 2009-től áll a klub alkalmazásában és a korosztályos csapatok irányítása mellett 2017-től utánpótlás-igazgatóként is tevékenykedett.

Józsa Krisztián bronzérmet érő 6 győzelem és 2 vereség után döntött úgy, hogy nem Szombathelyen folytatja. Párjával, a felnőtt csapat egykori csapatkapitányával, Jámbor Rékával július elejére várják első kisbabájukat, ezért most úgy döntöttek, hogy a család közelségét részesítik előnyben. Réka édesanyja Dégen, Krisztián szülei pedig Balatonalmádiban laknak, ezért a tervek szerint Székesfehérvárra költöznek, ott képzelik el a család jövőjét.

Józsa Krisztián május 6-án még Gárdonyban meccsel a felnőtt csapattal, majd május 19-én hazai pályán, a Szekszárd elleni hazai bajnokin búcsúzik.

Józsa Krisztián és párja új élethelyzet előtt áll
szombathelyikezilabda.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sport

Hirdetés