Hajdú lakópark - Szombathely családias hangulatú új lakóparkja

Egyedi fizetési lehetőségek.

A Hajdú Lakópark minden követelménynek megfelelve, egy különleges lakókörnyezetet biztosít a Szombathely belvárosához közel élni vágyó minden generáció számára.

Hajdú lakópark - látványtervek
Hajdú lakópark - látványtervek

Szombathely belvárosától 5 perc autós, és 10 perces sétára déli városrészen a Hajdú utca végén a közkedvelt Mira Garden Lakópark közvetlen szomszédságában kerül kivitelezésre a Hajdú lakópark 11 és 18 lakásos társasházai.

Telefon: 06 /70 770 0762

Web: www.novadom.hu

Hajdú lakópark - látványtervek
Hajdú lakópark - látványtervek

A családias hangulatot az épületek földszint, emelet és tetőtér magassága illetve az épületekben található lakásainak darabszáma tükrözi.

A Hajdú Lakópark kivitelezése elkezdődött a leendő tulajdonosok 2025 II. negyedévében vehetik át minőségi modern családias hangulatú épületekben található lakásaikat.

Hajdú lakópark - A1 lakás alaprajz
Hajdú lakópark - A1 lakás alaprajz

Helyszínen referenciaként megtekinthető a már felépített Mira Garden hét épülettömbből álló társasházai.

A terület és a környék kisvárosias lakóövezetté lett minősítve, így kedvező elhelyezkedése miatt illetve a Mira Garden Lakópark megépítése után a város egyik legnépszerűbb lakóövezetévé vált.

Hajdú lakópark - B2 lakás alaprajz
Hajdú lakópark - B2 lakás alaprajz

Leendő ügyfeleink egészen a Nappali+1 szobás lakásoktól a nappali+három szobás lakásokig megtalálhatják a számukra megfelelőt, a lakások kényelmes teraszokkal illetve erkélyekkel rendelkeznek, földszinti lakásokhoz lekerített kizárólagos használatú kertrész is tartozik.

Remek elrendezésű kis alapterületű lakásaink befektetésnek illetve első lakáshoz jutó fiataloknak kiváló választás. A remek tervezői munkának köszönhetően már 54-56 nm–es alapterületű lakásaink rendelkeznek Nappali+2 szobával. A 60 nm–es emeleti illetve 70 nm feletti tetőtéri nappali+három szobás lakásaink kialakításánál figyelmet fordítottunk a nagycsaládos ügyfeleinkre is.

Hajdú lakópark - A2 lakás alaprajz
Hajdú lakópark - A2 lakás alaprajz

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy utóbbi lakástípusokat ajánljuk a CSOK Plusz kínálta lehetőségek felhasználására, mivel ezen lakástípusok minden követelménynek megfelelnek és Cégünk természetesen nem zárkózik el a CSOK Plusz által későbbiekben kiutalásra kerülő vételárrész elöl.

Gondolva az örökös parkolási problémák megoldására az udvarban kellő számú parkoló és az épület alatt pedig teremgarázs is helyet kapott, az udvarban található parkolók megközelítése kiépített útvonalon történik illetve a kényelmes bejutást távirányítású sorompó biztosítja. Lehetőség van akár több parkoló vásárlására is azon ügyfeleink részére kinek a családban több autó is a tulajdonában van.

Hajdú lakópark - földszinti alaprajz
Hajdú lakópark - földszinti alaprajz

A tervezők által megálmodott modern formai világba öntött egységes képet mutató, ugyanakkor a zártudvari társasház együttes a korszerű városi életforma minden előnyét vissza kívánja adni az ott élőknek.

A projekt tervezése a 20 éves tapasztalattal és kiemelkedő referenciákkal rendelkező Budapesti Képtér Építész Iroda Kft által valósult meg.

Hajdú lakópark - emeleti alaprajz alaprajz
Hajdú lakópark - emeleti alaprajz alaprajz

A Hajdú Lakópark otthonainak megálmodásakor olyan összetett megoldásban gondolkodtunk, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, a fiatalok és az idősek igényeit egyaránt szem előtt tartva.

Hajdú lakópark - látványtervek
Hajdú lakópark - látványtervek

A modern, magas tetős épület környezetbe illesztését rendezett kert teszi teljessé. A kert a társasház közös használatába kerül, kivéve a kertkapcsolatos lakások kertrészeit, melyek kizárólagos használati jogát szerzik meg az adott lakások tulajdonosai.

Cégünk nyitott az egyedi elképzelések megvalósítására is ezért ne várakozzon, foglalja le időben egy Minőségi Modern Lakóparkban a lakását.