Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Instagram-kiállítással rukkol elő az AGORA Savaria

Vas megyei kötődésű amatőr és hivatásos művészek jelentkezését várják.

Ahogy az élet minden területére, úgy a kultúra és a művészet világára is nagy hatással van a pandémia. A helyzet javulásáig tilos személyes jelenlétű koncerteket, beszélgetéseket, előadásokat és kiállításokat tartani. Ezúttal utóbbinak nyújt virtuális segítőkezet az AGORA.

Megújult Instagram-oldalukon adnak most lehetőséget egy sorozat keretében a szombathelyi és Vas megyei kötődésű művészeknek a bemutatkozásra. Szóval ha szeretnéd megjelentetni alkotásaidat és megmutatni magadat Szombathelynek, küldd el bemutatkozásodat, egy rólad készült fotót és portfóliódat a vincze_PONT_bence_KUKAC_agora-savaria_PONT_hu e-mail címre. A tárgy mezőben a neved mellett szerepeljen, hogy „AGORA Instagram-kiállítás”.

Agora

Kik jelentkezhetnek a felhívásra?

 • Minden szombathelyi és Vas megyei kötődésű amatőr és hivatásos művész, aki festéssel, grafikai tervezéssel, szobrászattal, filmkészítéssel és más képzőművészeti, vizuális ágazatokkal foglalkozik.
 • Milyen legyen a bemutatkozás?

 • A bemutatkozás maximum 1200 leütéses, egyes szám első személyű leírás legyen. Tartalmi szempontból a legfontosabb, hogy bemutasd a művészetedet és kitérj a szombathelyi, vasi kötődésedre.
 • A portfólió legfeljebb kilenc képből, vagy ugyanennyi, maximum egy perces videófelvételből állhat.
 • Kérdésekkel kapcsolatban keressétek bizalommal Vincze Bencét:

 • vincze_PONT_bence_KUKAC_agora-savaria_PONT_hu
 • +36 70 410 65 78
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Kultúra

  Tovább az oldalra