Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Pénteken Szombathelyre érkezik Karácsony Gergely, ellenzéki miniszterelnök-jelölt

A politikus tájékoztat az előválasztásról és a szombathelyiek figyelmébe ajánlja Ungár Péter képviselőjelöltet.

A vasi megyeszékhelyen is megtartják az előválasztást. Részben erről szól a pénteki esemény, ahol az ellenzék legesélyesebb miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely budapesti főpolgármester a jelöltek közül Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselőt ajánlja a szombathelyiek figyelmébe.

Karácsony július 23-án, pénteken érkezik Szombathelyre az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes társaságában, ezzel is demonstrálva, hogy Ungárt az MSZP is támogatja.

17 órakor a Fő térre várják a szimpatizánsokat. Először Nemény András, Szombathely polgármestere köszönti a megjelenteket, majd Jordán Tamás színművész, a szombathelyi Weöres Sándor Színház alapító igazgatója, aztán Kunhalmi Ágnes szólal fel.

Őket Ungár Péter képviselőjelölt és Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt követi.

Az esemény mottója: Szombathely többet érdemel!

A szervező pártok új kormányzást, zöld és igazságos országot ajánlanak, egy békésebb, együttműködni képes, nyugodt hazát. Arra vállalkoznak, hogy újraegyesítik Magyarországot.

Az esemény célja, hogy beszéljék meg közösen, mi módon zajlik majd az ellenzéki előválasztás, milyen elvek szerint választhatnak a jelöltek közül. Elmondják azt is, hogy szerintük hogyan lehet új képviselőt választani Szombathelyen és új kormányzást teremteni Magyarországon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)

Tovább az oldalra