Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kitört a szotyialista forradalom a Széll Kálmán utcában

Megérett a híres szotyi Szombathely belvárosában! Véget ért a Nyugat.hu napraforgójának története, lehet menni és szüretelni.

Még július közepén írtunk arról, hogy a természet ott hódítja meg Szombathelyet A természet ott hódítja meg Szombathelyt, ahol a legkevésbé számítanál rá 2018. July 14. 16:38 , ahol a legkevésbé számítanál rá. A város egyik legkevésbé kertészkedős és hagyományosan traktorszegény környékén – vagyis a Széll Kálmán utcában - tört utat magának ez a szép nagy napraforgó.

Nyugat.hu

Eltelt újabb pár nap, és valaki – talán olvasta az időjárás jelentést, hogy jönnek a viharok, vagy a virág ingadozott nagyon – felkötötte a napraforgó szárát. Szombathely tényleg a segítség városa! Kikötötték a belvárosi járdára nőtt híres napraforgót 2018. July 22. 18:29

A napraforgónak aztán sikerült elérnie a szépségével azt is, hogy megtisztították a gaztól a Széll Kálmán utcát.

Nyugat.hu

Köszönet Szombathelynek, azóta beérett híres napraforgója!

Az elmúlt hónapokban senki sem törte le a fejét, nem csavarta ki a szárát, így termőre fordulhatott Szombathely szotyija:

Megérett a szotyi
Mobilfotó

Véget ért hát a Napraforgó-Sagánk is, lehet menni szüretelni:

Megérett a szotyi
Mobilfotó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Új fordulat a belvárosi járdára nőtt híres napraforgóval

Szombathellyel csodát tett ez a napraforgó! Nemcsak kikötözték, ki is gazolták miatta a Széll Kálmán utcai fák tövét.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra