Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Körmendi az év "Iskola rendőre" Vas megyében

Az év iskola rendőre programban 2019. évben Kovács Gergely r. főtörzsőrmestert jutalmazták meg kiemelkedő szakmai munkája miatt Vas megyében.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Budapesten megrendezett VI. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes úr elismeréseket adott át. Az idei évben nyújtott kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseként a címet a Körmendi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya Közrendvédelmi Alosztályának körzeti megbízottja, Kovács Gergely r. főtörzsőrmester vette át.

Kovács Gergely r. főtörzsőrmester
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A közlekedésbiztonsági nevelő, oktató munkában nyújtott több évtizedes kitartó, áldozatos és példamutató munkája elismeréseként, Hannos Attila Imre, a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola nyugalmazott pedagógusa pedig tárgyjutalomban részesült.

Hannos Attila Imre, a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola nyugalmazott pedagógusa
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés