Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Éjszakai adrenalinbomba a Kristálytornyon

A Kristály Torony bajnokát keresik szombaton Bükfürdőn. Csupán három dologra van szükség: gyorsaságra, erőre és ügyességre.

Amikor a Nap nyugovóra készül, a Hold és a Csillagok fénye megvilágítják a monumentális Kristály Tornyot, akkor kezdődik az igazi kihívás! Ha van benned elég versenyszellem, bátorság, vágy, merészség, adrenalin éhség, akkor itt a helyed július 7-én szombat este, a Kristály Torony első éjszakai kalandozásán és versenyén!

Az év Toronyemberét keresik

A bükfürdői Kristály Tornyot június elején avatták fel, azóta lehet lógni, mászni, egyensúlyozni, pókembert játszani a monumentális tornyon. Mi is kipróbáltuk Kristály Torony adrenalinfüggőknek - ötszázmillióból 2012. June 01. 13:57 , pontosabban egyik kollégánk, és akkor alig lehetett lebeszélni őt arról, hogy az egész estét a kötelek, gerendák, kellékek között töltse a magasban.

Adrenalinbomba a Kristály Tornyon
Kötelek és kellékek között a magasban

A látogatókat, persze, senki sem akarja erről lebeszélni, a torony várja a kalandlelkűeket, akik szeretnének fittyet hányni a gravitációra, és szükségük van a magasságra és az erőt, ügyességet, bátorságot mozgósító adrenalin löketekre.

Nos, szombat este mindehhez hozzájárul még a versengés láza is, hiszen a Kristály Torony keresi a 2012-es év Toronyemberét, aki nem csupán a nehézségeket, de a versenytársakat is képes leküzdeni. Ráadásul mindezt éjszaka, a mesterséges világítás és árnyékok között, ami mesebeli hangulatot kölcsönöz a hatalmas és látványos toronynak.

Izgalom és lazulás

A benevezett versenyezők az előre meghatározott pályát küzdik majd le, a végső sorrendet az összesített időeredmény dönti el. (Persze, aki nem akar versenyezni, az sincs kizárva abból, hogy kipróbálja a Kristálytorony pályáit.)

Adrenalinbomba a Kristály Tornyon
Mesebeli látvány az éjszakai Kristály Torony

A verseny szombaton, 2012. július 7-én 20 órakor kezdődik és éjfélig tart. A nevezési díj fejenként 3000 forint. A nyertes értékes welness hétvégékkel, pénznyereménnyel lesz gazdagabb, sőt, egész éves bérletet kap a 2012-es évre Magyarország első Kristály Tornyára.

A verseny és eredményhirdetés után after party várja a versenyzőket és szurkolókat a Villa Rosato teraszán, ahol hűs koktélok mellett lazíthatják el izmaikat és idegeiket. Lesz itt lounge zene, jó hangulta, boldogság, jókedv, móka, kacagás.

Szóval, szombat este irány Bükfürdő, az ország első Kristály Tornya. Figyelem, nem csak adrenalin-függőknek!

Toronyember versenykiírás

A verseny megnevezése: Toronyember
A verseny célja: a mászó sportok népszerűsítése, hagyományteremtés, a legjobb mászó megtalálása.
A verseny rendezője: Kristály Torony Bükfürdő
A verseny időpontja: 2012.07.07., 20:00-24.00
A verseny helyszíne: Kristály Torony, Bükfürdő, Európa u. 18.

Nevezési díj: 3.000.-Ft/fő
Nevezési határidő: 2012.07.05.

Nevezhetnek:
minden 16. életévét betöltött, magyar vagy külföldi nő és férfi. A versenyen kor- és nem szerinti kategorizálás nincs.

Pálya:
a Kristály Torony kötélpályáin, adott elemeket, adott haladási sorrendben tartalmazó pályaszakaszon.

Szabályok:
a résztvevők a Kristály Torony házirendjét betartva, az adott pályaelemeket, folyamatos, két karabineres biztosítás mellett teljesítik. A szakaszidők összesítése az ítélkezés alapja.

Hiba (beesés) esetén büntetőmásodperceket számolunk fel. Ez esetben a szakasz a büntetőmásodpercek birtokában, maximum három alkalommal újrakezdhető. A harmadik hiba után az adott versenyszakasz érvénytelen.
A versenyen pluszpontok is szerezhetők a SlackLine pályaelemen, kéz segítsége nélkül megtett táv alapján, egy újrakezdési lehetőséggel.

Kristály Torony, Bükfürdő (A Hotel Caramell**** mellett)
Cím: 9740, Bükfürdő, Európa út 18.
Telefon: (00 36) 94 558-030
E-mail: info@kristalytorony.hu
www.kristalytorony.hu

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Kristály Torony adrenalinfüggőknek - ötszázmillióból

Függőhidakon keltünk át, tizenhét méter magasan a semmiben kerekeztünk. Leteszteltük Bükfürdő harmadik arculati elemét, a Kristály Tornyot.

(X)

Tovább az oldalra