Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legújabb nemzeti büszkeségünk, az extrémsíző Erzsi nagy csúszása Knézy Jenő klasszikusával

"Jaaaj, gyerekek, hát ilyen nincs. Ez beszarás"
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Percek alatt lett szálka egész Magyarország szemében Swaney Elizabeth, az a síelő, aki kvalifikálta magát ugyan a téli olimpiára, de ott egyetlen kunszt bemutatása nélkül csúszott le a félcsőben, pedig a szabadstílusú síelésnek pont az lenne a lényege, hogy különböző trükökkel kápráztassa el a versenyző a bírákat.

Erzsi produkciójára azért is kattant ki minden jóérzésű sportszerető magyar, mivel ezzel pont az olimpiai eszmét csúfolta meg.

Felköszöntenéd a 20 éves Nyugat.hu-t? Iratkozz fel a havi, rendszeres támogatóink közé!
Támogatom

Azért vannak páran, akik inkább a dolog vicces oldalát próbálták meg megfogni, így született meg az a mashup, amiben Erzsi csúszására rávágták Knézy Jenő klasszik sportközvetítését, mivel annak idejét Erik, az angolna teljesítményét kommentálta. Így azért máris jobban fogyasztható a videó.

Nuheadztv

Erzsi A sas - Swaney Elizabeth, a mi büszkeségünk és egy régi klasszikus találkozása.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés