Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Légy rendszeres havi támogatója a Nyugatnak!

Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.

Kedves Olvasó! A Nyugat.hu stábja ír most nektek. Tudjátok, mi készítjük nektek a Budapesten kívüli legnagyobb független hírportált.

Egy ikonikus kép a múltból. A fotó, amelyen Roznár Gyöngyi főszerkesztő, Szilágyi József és Józing Antal kolléga látható egy eredeti Nyugat plakát társaságában, a Magyar Narancs interjújához készült. A cikk „Nem halt meg a vidéki média” címmel jelent meg még 2019-ben. Jelentjük, nektek is köszönhetően, azóta is élünk!
Nagy Jácint

2020 végén azt ígértük, rendszeresen beszámolunk nektek, mi történik velünk.

Az elmúlt hónapokban bővíthettük a Nyugat stábját. Erre most különösen szükség van, hiszen a Covid-19 járvány miatt ismét bezárt az ország és nagyon kellenek az egészségüggyel kapcsolatos hiteles információk.

Ott voltunk, Kígyóznak a sorok a Markusovszky-kórház oltópontja előtt March 11. 12:22 amikor hatalmas sorok alakultak ki a szombathelyi oltópontoknál. Folyamatosan tudósítunk arról, hogy mit tesznek a háziorvosok, Nemesbőd háziorvosa részletesen és érthetően elmagyarázza az oltási kampányt March 05. 17:06 az egészségügyben dolgozók a helyzet kezelésre.

Továbbra is fontos, hogy ti is írjatok nekünk. Olvasói levelek nyomán sikerült felhívni a figyelmet arra, hogy milyen embertelen körülmények között zajlik a betegszállítás „Nulla fokban, egy szál hálóingben hozták haza krónikus beteg édesanyámat a kórházból” February 15. 18:40 a megyénkben. Videóinkban is rendszeresen megkérdezzük a véleményeteket. Szintén a ti ötletetek alapján sikerült újraéleszteni a Szombathely-Oberwart vasút Most vagy soha? - Ismét mozgásban a Szombathely-Oberwart vasút ügye March 05. 07:04 ügyét.

Kialakítottuk podcast stúdiónkat. Örülünk, hogy olyan embereket, csoportokat is megszólaltathatunk, akiknek máshol már nem jut hely. Büszkék vagyunk arra is, hogy az egyes témáknak alaposan utána tudunk járni Papíron Írországba költözik az Aptiv jó része, ami újabb mély sebet ejt a szombathelyi költségvetésen January 27. 19:08 és a történések hátterét is meg tudjuk mutatni.

Elindítottuk a hírlevelünket, ha feliratkozol rá , még többet tudhatsz meg a szerkesztőség munkájáról és különleges tartalmakat is megosztunk veled.

Függetlennek lenni különleges érzés. Veletek együtt dolgozni, ötletelni is nagyon szeretünk. Ám mögöttünk nem állnak politikai és üzleti csoportok. Működésünk költségeit veletek együtt kell előteremtenünk.

Légy rendszeres havi támogatónk!

Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Egyéb

Tovább az oldalra